9/18/2012

Pikavisiitti Tampereelle!

Heissan ihanat lukijani! Oon ihan superiloinen sillä teitä on jo yli 50!!! Sen kunniaks voisin toteuttaa jonku kivan toivepostauksen, joten heitelkääs aiheita..? :-)

Saatiin perjantaiyönä Aman kans mahtava idea, että voin lähteä niiden mukaan lauantaina Tampereelle kattomaan Annie-musikaalia! Ollaan ehkä vähä noloja, mutta ollaan pienestä asti oltu ihan in love musikaaleihin ja nyt on taas yks uus hyvä katsottuna :-) Hihii! Noi kuvat napsastiin nopeesti pihalla odotellessa ku oli iiihana auringonpaiste.

Ja enne paluumatkaa poikettiin Raxissa ... :-D


Illalla Ama tuli meille yöks ja jatkettiin meidän laadukasta päivää Seppälän _laadukkailla kasvonaamioilla, siis huomaatteko kuinka säkenöiväksi ja rentoutuneiksi tuo naamio meidät lopulta saa :o Iltaan kuulu siis saunaa, RUOKAA, ja maailman paras leffa eli Street dance! Oikeesti suosittelen kaikille tanssihihhuleille. Käytiin kattomas toi Moonan ja Erskun kans toissakesänä leffas 3d:nä ja ite tykkäsin, oli ihanaa kattoo pitkästä aikaa ku Ama ei ollu vielä sitä nähny :-)


Takana siis ihanan rentouttava viikonloppu ja alkuviikko onki sit ollu kaikkee muuta. Koeviikkoki lähestyy uhkaavasti ja musta ei todellakaan tunnu siltä että oon valmistautunu siihen hyvin..onko ketään josta tuntuu samalta?
Anteeks vähän väsyneempi postaus tällä kertaa, hyvää yötä

6 kommenttia:

 1. et laittanu mun ja nooran kuvaa!

  VastaaPoista
 2. tee videopostaus :)

  VastaaPoista
 3. päivä kuvina - postaus;)

  VastaaPoista
 4. tosikuumiakuvia musta täs postaukses :D ja joo kysymyspostaus!! :)

  VastaaPoista