10/20/2012

Nörtteilemässä Venäjän rajalla

Oltiin tosiaan siis kaks edellistä päivää siellä reissulla koulusta. Torstaina lähdettiin aamukuudelta kohti Imatraa, jossa käytiin jossain paperitehtaissa, ekassa saatiin päällemme ton kolmannen kuvan ihanat suojavarusteet.. Illalla lähdettiin takaisinpäin ja yövyttiin Kangasalalla leirikeskuksessa ja perjantaina käytiin vielä Tampereella Valion tehtaalla ennen ku lähdettiin ajelemaan takasin kotiin. Oli ihan jees reissu, vaikka istuttiinki bussissa yhteensä yli 12 tuntia, ja olin ihan väsy, koska kahden yön unet jäi vähän lyhyiks, ja ei noi tehtaatkaan nyt kauheen piristäviä ollu...
Muuta ihmeellistä tällä viikolla ei oikein ookkaan tapahtunu, mutta nyt pääsee onneks syysloman viettoon! Mulla ei tosin oo lomaks mitään sen kummempia suunnitelmia, ajattelin vaan urheilla paljon ja viettää aikaa ihanien tyttöjeni kanssa. Nii ja huomenna synttäreiden viettoa :-)

2 kommenttia:

  1. osaisitko neuvoo mua, et miten ton bannerin saa oman näkösekseen niikuin sulla ? esim. miten toi teksi on laitettu (:

    VastaaPoista
  2. Siis en nyt tiedä tajusinko kysymystä oikein, mutta muokkasin vaan jostain koneelta löytyvistä kuvista tollasen kollaasin, ja ton tekstin lisäsin vaan siihen kuvaan, ja noi voi tehdä melkein millä vaan kuvanmuokkausohjelmalla. Mutta jos haluut vielä vähän tarkennusta, niin voin selittää paremmin :-)

    VastaaPoista