2/25/2013

LAST HOLIDAY DAYS

Lomalta käsin päivittely vähän jäi, koska en jaksanut käyttää lomapäiviä tappelemalla tän hitaan koneen kanssa, kun paljon muutakin tekemistä oli tarjolla :-) Höpinää ja kuvia Vuokatissa vietetyistä lomapäivistä luvassa siis vasta myöhemmin, koska kuvien valkkailussa sun muussa menee kuitenkin enemmän aikaa. 
Sen sijaan nyt muutamat kuvat vielä noista parista viimesestä kotona vietetystä lomapäivästä:


Ylläolevat kuvat on lauantai-illalta, kun saatiin kuningasidea lähtee keilaamaan! Ja ihan pakko poikien kiusaks mainita, että voi sitä tunnetta kun voitin ekan kierroksen häviön jälkeen tokalla kiekalla molemmat yhdellä pisteellä ;-D 


Muuten vika lomaviikonloppu tuli vietettyä vaan Eliaksen kans meillä majaillen, mitä nyt salilla käytiin ja mä muutamissa treeneissä. Eilen loihdittiin herkkuaamupala äidin synttäreiden kunniaks, jotka tosin oli jo muutama päivä sitten, mutta Vuokatissa ei sen suurempia ruokavärkkejä ollut. Yrityksenä oli muistella Meksikon hotelliaamiaista: täytettyä munakasta, pekonia, ananasta, hunajamelonia, marjoja, jugurttia, keitettyjä munia ja tuoremehua. Nam!


Sisko eilen lähdössä synttäreille. Tehtiin oikein kiharat ja voi sitä innostuksen määrää kun hiukset käsiteltiin "isojen tyttöjen raudalla". En kestä sitä kateuden tunnetta sit kun tää neiti kasvaa tosta vielä pari vuotta ja jatkaa kaunistumistaan, kun tekisin jo vaikka heti vaihtokaupat noiden hiusten suhteen. Ja meillä tosiaan sitä ikäeroa on kuitenki kaheksan vuotta :-D

Eipä mulla muuta tähän hätään, nyt alan purkamaa matkalaukkua (vihdoin ja viimein), tekemään rahkaa ja sitten odottelemaan tyttöjä meille :-) 

2 kommenttia:

  1. Käyn aina salaa lukemassa sun blogia, mutta nyt on pakko liittyä ihan lukijaksi! Vaikutat tosi upeelta ihmiseltä ja tykkään älyttömästi sun postauksista. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikää kiitos ihanasta kommentista! Sait hymyn huulille :)

      Poista