2/28/2013

VUOKATTI 2013


Suurinpiirtein tältä näytti mun hiihtolomaviikko! Eli oltiin siis Vuokatissa meidän ns. bestisperheen eli Aman perheen kanssa ja viikko kului ihan supernopeesti ihanassa seurassa. Mökitkin sattui sopivasti olemaan ihan vierekkäin, joten yhdessäoloa riitti ihan 24/7 :-) 
En ookkaan tainnut täällä vielä kertoa mun yhdestä rakkaasta harrastuksesta, eli lumilautailusta. Alotettiin se Aman kans yhdessä joskus ala-asteella, ja talvisin aina oikein odottaa että pääsee taas lautailemaan! Päivät tuolla kuluikin pitkälti lasketellessa, niin laudalla kuin suksillakin. Rinnettä alas viilettäessä jotenkin vaan kaikki murheet unohtu ja tuli ihanan vapautunu olo. Muutaman kerran jaksettiin käydä hiihtämässäkin, ja onnistuttiin eksymään jopa urheiluopiston salille ja lyöntiverkolle. Lepoa riitti kuitenki yllin kyllin, illat vietettiin leffojen kera ja herkkuvuoren ympäröimänä sohvan pohjalla ja käytiin joku ilta kylpylässä lillumassa ja saunomassa oikein kunnolla. 
Kokonaisuudessaan siis sellanen sopiva aktiivi- ja rentoutumisloman sekotus rakkaimpien kanssa, ja oikeestaan sitä mä lomalta kaipasinkin näiden välillä rankaltakin tuntuneiden joulun jälkeisten parin kuukauden jälkeen. Mun periaate on aina ollu se, että kevään odottelu alkaa vasta sit kun on päässyt ainaki pari kertaa laskettelemaan. Joten hei kevät: nyt saa tulla jo! ;-)9 kommenttia: