2/17/2013

WANHAT 2013

Laura-prinsessa

<3 

Siinä parit kuvat perjantain vanhoista. Tuttuja oli tänä vuonna paljon, mm. rakas Laurani ja muutama meidän pesisjoukkueen tytöistä. Kaikki tytöt oli ihan superkauniina ja pojat komeina tietysti ;-)
Ehdin onneksi nähdä kaikki tanssit kokonaisuudessaan jo päivällä, sillä illalla jobia riitti, kun esiinnyttiin joukkueen kans väliajalla ja illalla jäätiin vielä tutoreiden kanssa siivoomaan paikat..
Noita katsellessa alko jo jännittämään omat vanhat, joihin on nyt enää se vuosi! En oo niitä ehtinyt sen kummemmin vielä miettiäkkään, mutta onneks se tärkein eli pari on ainaki valmiina ..:-) 
Eipä mulla mitään muuta sen erikoisempia, ollaan päästy perille Vuokattiin ja tänään koko päivä on menny vaan rinteessä, olipa ihanaa päästä ekaa kertaa tänä talvena laudan päälle. Nyt me jatketaan meidän leffamaratonia, joten hyvät hiihtolomajatkot kaikille! Ainii muuten, onko kukaan teistä täällä Vuokatissa?

10 kommenttia:

 1. näyttää että sinul ois kauheet riipputissit..:D ei siis pahalla

  VastaaPoista
 2. Ei siis pahalla, mutta tää ei ollu kauheen rakentavaa palautetta. Vai olisko sulla vinkkejä miten pääsen mun riippareista eroon?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en sanonutkaan että olisi, näissä kuvissa vaan näyttää!

   Poista
 3. mitä tykkäsit lauran lauluesityksestä? menikö nuotilleen oikein ja ihan virheettömästi? :D

  VastaaPoista
 4. voiii oisin ollu viikonlopun vuokatis! ihana postaus muuten :--)

  VastaaPoista