4/01/2013

EASTER HOLIDAY

Heissan ihanaiset!
Mun pitäis olla kertailemassa huomiseen enkun kokeeseen, mutta päätin nyt uhrata sen ajan tähän kun musta ei oo moneen päivään mitään kuulunu. Luvassa taas vähän pidempää postausta, kun viime kerralla se tuntui olevan ihan jees, mutta kertokaahan toki jos nyt menee jo kyllästymisen puolelle ;-)
 Pääsiäisloma on vietetty ja kuten edellisessä postauksessa mainitsinkin niin mun osalta se kuului suurimmaksi osaksi Jyväskylässä tädin perheen luona, jonne oltiin kokoonnuttu meidän äidin puolen suvun voimin. Ollaan hajaannuttu ympäri Suomea, joten mun mielestä on aina yhtä ihana nähdä pitkästä aikaa sukua ja erityisesti serkkuja, joista osa on vielä ihanan nuoria :-) 


Suurin osa ajasta tuolla kului vaan rentoutuen, löhöillen ja nauttien hyvästä ruuasta ja seurasta :-) Nyt on taas parin kuukauden stressit ainakin osittain purkautunu, joka yö näin sekavia unia arkiasioista ja pääki oli muutamana päivänä kipee.. 


Perjantaina vietettiin koko päivä Riihivuoressa laskemassa talven viimeset laskut. Huomaatteko muuten äkkiseltään, että toi kuva on puhelimella otettu? :-D Ite yllätyin siitä että toi laatu näyttää koneellakin suht hyvältä.
Hahaa, sainpas pitkästä aikaa tänne edes jonkunlaista asukuvaa! Noi  kuvat on siis perjantai-illalta, kun oltiin lähdössä juhlimaan ukin 70-vuotis syntymäpäiviä. Käytiin syömässä Scandicissa ja olin taas vaihteeks taivaissa kun sai masun täyteen hyvää ruokaa ;-) 


Löhöilyjen lomassa yritin parhaani mukaan noudattaa meidän pesiksen fysiikkaviikon ohjelmaa. Lauantaina mun ja Eliaksen aamu alkoi salilla, jonka jälkeen käytiin uimassa ja kattomassa jääkiekkoa :-D Sen jälkeen suunnattiin bussilla kohti Tamperetta ja sieltä kotiin jo pari päivää ennen muuta porukkaa. Hahaa ja tää tarkoitti siis ihanaa hermolomaa, joiden aikana vaan löhöttiin Eliaksella, nukuttiin, syötiin, leffailtiin ja käytiin Aman ja Haksun kanssa nauttimassa ihanasta auringonpaisteesta ja syötiin kevään ekat jätskit! ;-) 


Nyt positiivisella asenteella kevättä ja kesää kohti, enää yhdeksän viikkoa! ;-)

8 kommenttia:

 1. Kiva postaus, ihanan valosia ja selkeitä kuvia :) Oot tosi nätti ja laiha :o

  VastaaPoista
 2. ihania kuvia ja muutenkin mahtava postaus!! :))

  VastaaPoista
 3. raukka toi tyyppi tuo salin peilis teidä takana :D

  VastaaPoista
 4. voi härrekyd ku oot kaunis :DDD tää sun blogis on ihana ja sait musta kyllä uuden lukijan!
  http://whipping--cream.blogspot.fi/

  VastaaPoista