6/30/2013

Ebony and ivory living together in perfect harmony


Perillä ollaan - Oulussa nimittäin! Postauksen kuvista löytyy satunnaisia otoksia kuluneen kahden päivän ajalta. Anyways, en oo edes tainnut kertoa minkä takia mä täällä seuraavan viikon majailen? Kempeleessä on paraikaa käynnissä vuoden 2013 Suurleiri, jossa molemmat mun pikkuveljet pelaavat. Äidin kanssa vietetään siis kahdestaan laatuaikaa tämä viikko Oulussa majoittuen.  Onneksi mukana meillä on myös Amandan perheen naisväki, joten tarkoituksena olis siis peleissä kannustusjoukkoina toimimisen lisäksi viettää muutenkin rentouttava lomaviikko oikein tyttöporukalla! Saa nähdä mitä kaikkea me ehditään keksimään ;) (Vai ehditäänkö mitään, kankaanpääläisten pelejä olis tarjolla kuitenkin joka päivälle yli molempien kämmenen sormien verran..)


Ennen reissuun lähtöä vietettiin perjantai-iltaa kavereiden kanssa mökkeillen Jalasjärvellä. Paljuilua, saunomista, musiikkia, järvessä väriä muuttaneet bikinit, grilliruokaa (yllätys ;D). Aamulla jatkettiin silmät ristissä kohti Oulua, ja monen tunnin autossa kökkimisen, pariin tuntiin vierähtäneen Kalajoen hiekkasärkillä piipahtamisen sekä muutaman muunkin mutkan jälkeen saavuttiin kuin saavuttiinkin Ouluun, väsyneinä ja peput puutuneina.
    Kuluneella viikolla yöunet on muutenkin syystä sun toisesta jääneet vähäisiksi, yksi hyvistä esimerkeistä on ukkonen, joka on jostain syystä aina pelottanut mua :( Myöskään viimeöinen palohälytysepisodi hotellissa ei kauheasti auttanut asiaa. Herättiin yöllä kovaääniseen hälytykseen ja kuulutukseen, jossa ilmoitettiin pysymään rauhallisena kun tilannetta selvitellään. Sen jälkeen hotellin edustalle ilmestyi kaksi paloautoa. Loppujen lopuksi mitään sen suurempaa hätää ei kuitenkaan ilmeisesti ollut. No, tänään taitaa uni maittaa paremmin kuin hyvin ja taidankin sen suuremmitta löpinöittä hypätä tuonne lakanoiden väliin.. ;-) Good night!<3
1 kommentti: