6/10/2013

Huomenta!
Ensimmäinen kesälomaviikko alkaa olla purkissa. Päivät ovat vielä enimmäkseen menneet rankasta keväästä palautuessa, mutta totta kai kaikkea pientä kivaakin on jo ollut ohjelmassa. Pesäpalloa, auringonpalvomista, ystäviä, uimista, ruohonleikkuuta, grillausta, musiikkia, liiallista herkuttelua, kaatosateessa ja ukkosessa juoksemista, siivoamista, kioskitätinä olemista, yökyläilyä, aamupalaa ulkona auringonpaisteessa parhaan ystävän kanssa, salkkarimaratonia, puhelimen ja skootterin huoltoon toimittamista, mökkeilyä ja kaikki edellinen vielä kahteen sanaan tiivistettynä: lomasta nauttimista <3
Tämä postaus nyt kuuluu ainakin kuvasaldonsa puolesta niihin astetta turhempiin, mutta pääpointtina oli lähinnä tulla kertomaan, että tämä tyttö suuntaa nyt muutamaksi päiväksi Tampereelle lastenvahdiksi, joten sen takia seuraavaa postausta on odotettavissa vasta ensi viikonloppuna :/ Enempää en kerkeä höpöttelemään, vaan nyt meen äkkiä heittämään viimeset kimpsut ja kampsut laukkuun ja nokka kohti bussiasemaa!


10 kommenttia:

 1. Mikä kamera sulla on?? :) iiihania kuvia!

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos kaikille :)<3 mulla on Canonin 1100D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aaa okei! entä onks sulla jotain objektiiveja siinä? :) vai se ihan perus mikä tulikin? oon ite hankkimassa kameraa ja toi ois justiin itseasias alennuksessa (wuhuuu), ja kattelin et tulee hyviä ja tarkkoja kuvia :)

   Poista
  2. Ei oo objektiiveja eli ihan normilla mennään! Ja joo ite ostin kans ton silloin kun oli alennuksessa ja voin todellakin suositella:) tälläsen perusbloggarin käyttöön on ihan riittävän hyvä ja simppeli, toki joskus haaveissa olisi vielä astetta parempi kamera mutta kyllä tällä on hyvin pärjäilty.

   Poista
 3. ihania kuvia :) kesäsiä!
  <3: http://lindauuu.blogspot.fi/

  VastaaPoista