6/24/2013

KUULUMISIA

Paita ~ Spirit store 19,95 e // Housut ~ Dr. Denim

Juhannus tuli ja meni mukavissa merkeissä ja siitä onkin erillistä postausta luvassa vielä huomenna! Nyt halusin kuitenkin tulla ihan muuten vaan höpöttelemään teille kuulumisistani. Tän postauksen vähäisinä kuvittajina toimivat pari randomräpsyä viime viikolta, hiuspäivä oli mitä huonoin mutta pointtina kuvassa näkyvä uus rakkaustoppi. Niin ja yleisesti ottaen, tähän ajoittain heikohkoon postaustahtiin syynä on lähinnä se, että mun tietokoneesta on tullut todellinen eläkeläinen eikä me oikein enää tulla toimeen keskenämme. Sen takia postauksien tekemiseen täytyy aina varata kunnolla aikaa :/
Vaikka positiivisella asenteella yritänkin täällä kirjoitella, tän illan fiilikset on kyllä kaikkea muuta kuin positiiviset. Tyttöjen superin pelit loppui nimittäin tältä kaudelta tähän iltaan hävittyämme ratkaisevan pelin. Kiitos kuitenkin kaikesta koko B:n porukalle, vaikka kausi vähän lyhyheen loppuukin. Ens vuonna paremmin ja suurimman osan kanssahan jatketaan vielä kuitenkin maakarissa pelejä loppukesän ajan :)
Tuntuu ihan kauheelta ajatukselta, että nyt kun juhannus on ohi, ollaan periaatteessa menty jo "keskikesän" ohi. Mä en oo nimittäin vielä juurikaan ehtinyt mitään sen kummempia puuhastelemaan. Toki alkukesään on sisältynyt jo joitakin kivoja kesään kuuluvia pikkujuttuja joita varmasti myöhemmin muistelee vaan hyvällä. 
Loppukseälle on kuitenkin jo suunnitteilla ihan mukavia suunnitelmia, kuten esimerkiksi piipahdus Tallinnassa sekä ympäri Suomea reissaamista niin Ouluun kuin Helsinkiinkin. Tyttöjen kanssa on kesän "bucket-list" vielä vähän kesken, mutta eiköhän me siihenkin vielä kivoja juttuja keksitä ;) Tää viikko kuluu vielä vaan jotakuinkin kotona ja pesiskentillä, mutta loppuviikosta luvassa on Ouluun pakkailun lisäksi mm. parturia ja mökkeilyä kaveriporukalla. Nyt ajattelin mennä tekemään itelleni herkkuiltapalan ja katsoa Harry Potteria telkkarista jospa vähän piristyisin..:)

2 kommenttia: