8/15/2013

First schooldays


Otsikon mukaisesti ekat koulupäivät on nyt siis täälläkin takana!  Toista lukiovuotta viedään ja ihan mukavasti on arki pyörähtänyt käyntiin, nyt vaan täytyy toivoa että jostain suunnasta alkais puhaltaa joku ihana innostuksen tuuli jonka avulla jaksais taas ahertaa seuraavat kymmenen kuukautta. 
Koulu meillä alkoi torstaina ja ekat pari päivää meni oikeastaan vaan häseltäessä paikasta toiseen, joten kunnon koulunkäynti päästiin aloittamaan vasta maanantaina. Toisessa kuvassa ylempänä näkyy, että minkä näköisenä oon liikuskellut koulussa koko ensimmäisen viikon. Meidän on siis täytynyt kulkea tutor-paita päällä ihan jokaisena koulupäivänä, eli mitään hienoja postauksia ekojen päivien "vielä jaksaa panostaa"-asuista ei valitettavasti oo tullut kuvailtua ;D No, kuten monesti oon viikon aikana todennutkin niin onhan se kummasti helpottanut kouluaamuja kun ei oo ollu lainkaan vaatestressiä. On vaan voinut vetästä jalkaan milloin mitkäkin farkut, eikä oo tarvinnut miettiä mitään asukokonaisuuksia. Huomenna sitten! 
Tänään sain vihdoin ja viimein hankittua viimeisenkin kirjan tälle jaksolle. Jos joku ihmettee, että miks mulla on vaan kolme kirjaa tässä jaksossa, niin ei sieltä lukujärjestyksestä löydy kuin yks tyhjä rivi ;D Matikan ja psykologian kursseilla käytetään vaan vihkoja, ja yks kurssi onkin pesislinjaa. 
Pesiksestä puheenollen, mun pitäis olla vartin päästä kentällä katsomassa poitsujen peliä ja rientää sieltä myös vielä kauden ekoihin voimistelutreeneihin, joten taidan lopettaa tähän mun koulunalkulöpinät ja lähteä pakkailemaan harkkakamoja! 

Miten teillä on koulu lähtenyt käyntiin? Olis hauska kuulla, että onko siellä ruudun toisella puolella enemmän meitä "lukiohiiriä" vaiko sitten ammattikoululaisia? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti