8/18/2013

Pikamoikkaus

Täällä mä olen, kirjoittamassa teille viimeisillä voimillani, uupuneena ja silmät ristissä. Ai todella rentouttava viikonloppu takana vai? No voi kyllä - siis oikeesti suurimmilta osin - nyt vaan väsyttää ja pitäis äkkiä päästä nukkumaan. No, sitä ennen ihan pikkuruinen katsaus kuluneeseen pariin päivään.

 Lauantaina meillä molemmilla oli aamupäivästä harkat ja peli, joten nautiskeltiin Eliaksen kanssa sängyssä kunnon aamiainen, joka sisälsi kaikkia mun tän hetken lemppareita eli smoothieta ja jugurttia Paratiisin hedelmät- myslin ja mansikoiden kera, lisäks itsepuristettua appelsiinimehua ja aina yhtä hyvää ruisleipää. En ymmärrä miten ihminen voi saada ruisleivästä niin suurta nautintoa aina nälän yllättäessä :D Treenien jälkeen lauantaipäivä kului tyttöjen kanssa peliä katsellessa, yleisurheilua seuraillessa ja illalla kunnon leffa-/juoruiluiltaa viettäessä.

Aattelin jakaa teille ton ohjeen tosta smoothiesta, jota oon valmistanut harva se päivä sen jälkeen kun tehosekoitin löysi uuden kodin meiltä kuukausi sitten. Niin hyvää ja helppoa tehdä, suosittelen lämpimästi! ;)
Ja kaikki vaan sekasin ja aamu-/väli-/iltapala on valmis! Vaikka usein ajatellaan että miten tollasia nyt ehtii kiireisenä aamuna alkaa väsäämään, niin ei siinä oikeesti mee yhtään sen kauempaa kuin minkään muunkaan aamupalan valmistuksessa :)

Multa on moneen otteeseen toivottu enemmän pesisaiheisia postauksia, mutta niitä on vaan yksinkertaisesti melko vaikea alkaa kuvailemaan, ellei passita jotakuta kuvailemaan tai juokse itse pesävälejä kamera kaulassa.. ;D Yritin kuitenkin vähän panostaa tänään ja nappasin edes pari pesisaiheista kuvaa. Oltiin Ulvilassa pelaamassa kauden toiseksi viimeinen ottelu ja voitettiin se puhtaasti jaksoin 2-0. Ylemmässä kuvassa pelireissukamoja ja alemmassa fiilistelyä kentällä. Aattelinkin vähän kertoa mun pelikassin sisällöstä, tavaraa tulee nimittäin mukaan aina yllättävän paljon. Kaikkien pelivarusteiden ja -vaatteiden lisäksi kassista löytyy aina aina myös lämppävaatteet, tuulipuku, rahaa, eväitä, dödö, rasva, harja, pyyhe, shampoo+hoitoaine sekä vaihtovaatteet. Tänään puhuttiinkin, että voi sitä pyykin määrää aina kun tullaan pelireissulta kotiin. 

Nyt alkaa kirjoitus takkuamaan, joten päästän teidätkin tuijottelemasta puhelimen tai tietokoneen näyttöä! Kauniita unia kaikille :)

4 kommenttia: