8/28/2013

Shoppailupäivä Tampereella

Lähdettiin eilen koulun jälkeen äidin kanssa Tampereella käymään. Mulla loppui koulupäivä jo 11.30, joten päästiin jo hyvissä ajoin lähtemään ja kyllähän siellä nopeasti koko päivä vierähtikin. Reissun päätarkoituksena oli hoitaa pari äidin asiaa ja aloittaa mun vanhojentanssimekon metsästys. No, muutamaa mallia tulikin sovitettua mutta sitä oikeaa ei kuitenkaan vielä löytynyt. Mulla on kuitenkin jo melko selkeä käsitys siitä, minkätyyppisen mekon haluaisin kätösiini eksyvän. Nyt vaan pitää toivoa, että se löytyis mahdollisimman pian ennen kuin paniikki ehtii iskeä. Miten teidän muiden kakkosluokkalaisten mekkojen etsintä- projektit edistyy? :) 
Päivän aikana maistettiin myös ekaa kertaa Jugia (nam!) ja käytiin Fransmannissa syömässä täyttävät lounaat. Mekon löytymisen sijasta mukaan tarttui muutama kivaa jutska, mutten ehtinyt niitä vielä kuvaamaan joten niistä siis lisää myöhemmin. Nyt en nimittäin kerkeä höpötellä enempää vaan lähden kohti pesäpallokenttää nauttimaan vielä viimeisistä kesäsäistä ja kannustamaan Kaman naiset voittoon!

4 kommenttia:

  1. itsellä paniikki onneks jo ohi :D puku tuli postissa ja pientä korjailua tarttee viel, mutta onneks aikaa on! kampaamoaikakin varattu, joten se kauan odotettu päivä saisi pian tulla, ja jatkoja odotellessa ;) toivottavasti löydät mekon hyvissä ajoin! oot yks ihanempia bloggaajia mitä tiedän ♥ :)

    VastaaPoista
  2. Eikä olispa mullakin noin onnellinen tilanne! :) Kampaamo on mullakin onneks tiedossa, mutta eipä se oikein auta vaikka olis kuinka hieno kampaus jos ei oo mekkoa mihin yhdistää se ;D No, toivotaan parasta.
    Ja voi kiitos ihana kuulla :)<3

    VastaaPoista