8/07/2013

TALLINNA 2013

Vietin toiseksi viimeisen lomapäiväni erittäin mieluisalla tavalla ja kivassa paikassa, nimittäin Tallinnassa! Lähdettiin jo maanantaina kohti pääkaupunkiseutua ja yövyimme serkuillamme, josta suuntasimme tiistai-aamuna koko porukka yhdessä nokkamme kohti laivaterminaalia. Meno- ja paluumatkalla tapoimme aikaa laivassa korttia pelaillen, karaokea laulaen sekä syömällä buffetissa ihanan aamiaisen ja illallisen.
 Itse Tallinnassa päivä kului vanhaa kaupunkia kierrelen ja tietysti shoppaillen. Koko päivän saimme nauttia myös aivan ihanasta säästä, toisin kuin tänään - ei olis kyllä Pekka Pouta voinut viimeselle lomapäivälle masentavampaa säätä antaa.. Tosin ei tää päivä ei muutenkaan oo mikään häävi ollut vimpaks lomapäiväks,kun oon vaan kiirehtinyt paikasta toiseen läpimärkänä. Heti kotiin palattuamme lähdin kiitämään kohti tutor-palaveria, sieltä päätä pahkaa pankkiin ja ripsihuoltoon, jonka jälkeen vielä kaatosateeseen treenaamaan. Noh, enpähän oo ainakaan kerennyt masistella koulunalkua, kun en oo vielä edes tajunnut sen oikeesti koittavan jo huomenna! Vielä pitäis metsästää niin kyniä, penaalia, kirjoja kuin vihkojakin. Ehkä sitä vielä ehtii, kun ainakin huominen kuluu vielä tutor-jutuissa ja muissakin ensimmäisen päivän tohinoissa. 
Ja hei, jos joku uusista ykkösistä lukee mun blogia, niin haluun niin omasta kuin varmasti muidenkin puolesta toivottaa ihan vilpittömästi tervetuloa meidän lukioon! :)

Tähän samaan postaukseen vielä hieman shoppailuasiaa, kun alta löytyvät pari kuvaa eivät omaa postausta kyllä ansaitse. Olin ihan tyytyväinen mun Tallinnan ostoksiin vaikkakin ostossaldo jäi ehkä hieman odotettua vähäisemmäksi. No, nämä muutamat vähäiset tekemäni löydöt olivat kyllä sitäkin kivempia! Ja eipähän mennyt suuria summia rahaa, sitä kun on viimeaikoina tuntunut kuluvan vähän liikaakin yhteen jos toiseenkin turhuuteen juttuun. Kai se on se kesä... vai mitä ootte mieltä ;D 
Niin, pakko kai mainita, että olihan se kiva päästä piipahtamaan näissä ulkomaalaisissa tuttavuuksissa, kuten juuri Bershkassa, Stradivariuksessa ja muutamissa muissa! Nyt lähden katselemaan niitä koulujuttuja ja illalla palaan ehkä vielä koneelle pläräämään sunnuntain juhlakuvia läpi, kun niistä jäi postaus tekemättä juurikin tän Tallinna-reissun takia ja ajattelin tän olevan nopeampi toteuttaa näin alkuun.. No mutta, siitä lisää siis parin päivän sisällä. Huomaatteko muuten, että olin tänään harvinaisen puheliaalla päällä! Tekstiä on mielestäni normaalia enemmän, toivottavasti edes joku siellä jaksoi lukea kaiken ... ;D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti