8/27/2013

We'll be raising our hands, shining up to the sky

Aattelin tulla nopsasti kertomaan vähän kuulumisia viime viikolta. Postailu jäikin sillon tosi vähäiseksi, kun koko ajan piti olla pää kolmantena jalkana juoksemassa johonkin suuntaan. Koko alkuviikko treenattiin ahkerasti niin viikonlopun esiintymisiä kuin peliäkin varten. Voitettiinkin lauantain peli puhtaasti ja näin varmistui lohkovoitto, joten nyt mennään kohti suomarikarsintoja. Viikonloppuna Kankaanpäässä vietettiin myös "Hörhiäisiä", jotka kului meidän osalta ihan suht rauhallisissa merkeissä lähinnä niiden edellämainittujen pelin sekä esiintymisten takia. Kamerakin on valitettavasti pysynyt visusti työpöydän ylälaatikossa, mutta kännykkään oli kuitenkin tallentunut muutamat hetket viime päiviltä: 

1. Ready to go! Hörhiäisperjantaina käytiin harkkojen ja poitsujen pelin jälkeen laittamassa meillä itsemme hörhöilykuntoon.
2. Pizzaperjantai koko ryhmärämän voimin! 

1. Iloinen jumppatyttö  2. Palautusta lauantain pelin jälkeen.

1. Pitkästä aikaa siisti vaatekaappi! 2. Lempijuomaa, -lehti ja viimeiset auringonsäteet

1. Paavo ja tytöt. Jäätiin eilen harkkojen jälkeen stadionille nauttimaan auringonlaskusta ja vaihtamaan kuulumisia. 2. Selfpic of today. Mallailin vähän lyhyempää tuugia!

Tämä tyttö lähtee nyt pikapikaa kohti iltapesuja, palaillaan huomenissa muruset!

2 kommenttia:

  1. oot tosi kaunis! ja tää sun blogi on tosi huippu!(:

    VastaaPoista