8/29/2013

Yesterday's

Kuvat on otettu eilen pikaiselta metsäkuvailureissulta ja niistä näkyykin pitkästä aikaa myös päivän asua: punaiset farkut ja lämmin valkoinen palmikkoneule. Vaikka syksy ja neulesäät lähenevät, eilen oli totta puhuen kyllä vielä liian kesäinen sää noin lämpösen paidan pitoon. Tuli nimittäin ihan kuuma noita kuvia täydessä auringonpaisteessa napsiessa. No, niin kuin tänään puhuttiin niin pitää nauttia näistä viimesistä aurinkoisista päivistä, kyllä ne syyssateet sieltä kohta iskee ja siinä vaiheessa alkaa varmaan mielialakin pikkuhiljaa laskea. Toivotaan ettei! :) 
Oon tällä hetkellä ihan rättiväsynyt rullistelulenkin ja ekojen voikkaharkkojen jäljiltä sekä aherrettuani jonkin tovin matikanläksyjen parissa (pakko myöntää että oli eka kerta tänä syksynä..) Tänään alkoi tosiaan voimistelusta treenikausi ja meidät pistettiin kyllä heti kesän jälkeen sen verran koville, että saa nähdä mitä huomenna tulee kävelemisestä ;D No, kohta venytään taas, eikö tytöt?
Mä taidan nyt siis siirtyä suosiolla moikkaamaan nukkumattia.. 

Good night, sleep tight, don't let bedbugs bite! 

6 kommenttia:

  1. joo kyllä kohta venytään ;) ja mun ja lindan suusta tuli ku luettiin tätä postausta että miten aina onnistut saamaan noin täydellisiä kuvia, satumaisia! <3

    VastaaPoista
  2. Oot niin kaunis!(:

    VastaaPoista
  3. Sulla on tosi ihana blogi!! :)

    VastaaPoista