9/10/2013

090913

 Eilen tuli tasan neljä vuotta täyteen siitä, kun sain ystävieni kanssa trampoliinilla pomppiessani puhelun juuri seitsemännen luokan kanssani aloittaneelta pojalta. Luurin toisesta päästä kuului ujolla äänellä: "Noooh, alaks sä mun kaa..?" Niin huvittavalta kuin se onkin jälkeenpäin tuntunut, tää puhelu on osoittautunut mun elämän tähän asti tärkeimmäksi. Alkuaikojen pienten kankeuksien ja ahdistumisten, eron ja uudelleenpaluun jälkeen tässä ollaan - onnellisempana kuin koskaan. Oon oikeesti tosi surkea kirjoittamaan mistään rakkauteen liittyvästä, koska mun mielestä se on yks niistä tunteista, jota on niin vaikea pukea sanoiks. Kuitenkin lyhyesti sanottuna, viimeiset neljä vuotta on ollut mun elämäni parhaimpia ja toivottavasti sellaisia tulee vielä monta lisää <3
Vietettiin vuosipäivää vaan meillä kahdestaan oleskellen ja toistemme seurasta nauttien. Uskomatonta mutta totta, että meille molemmille sattui vapaapäivä joten ei tarvinnut miettiä mitään sen kummempia aikatauluja! Harvinaista herkkua meille. Kuvia en kauheesti kerennyt ottaa, mutta eikös se niin oo että niitä oikeesti parhaita hetkiä ei yleensä tuu taltioitua. Syötiin hyvin (lue: herkkuja) ja katottiin ekat Salkkarit ja toi kuvassa näkyvä leffa. Siinä kerrottiin tositarina Tsunamista, ja se toi kyllä ainakin meillä tunteet pintaan ja sai taas kerran tajuamaan, että mikä elämässä on oikeesti tärkeetä: oma perhe, läheiset ja ystävät.

<3

18 kommenttia:

 1. oooi ihana postaus! Ja ootte sulosii!(:

  VastaaPoista
 2. ihania kuvia! ja kivannäkönen blogi! :)

  VastaaPoista
 3. jos ootte eronnu joskus nii ei teil voi ol 4 vuotispäivä.....:Dd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oonki jo odottanu että koska joku tulee päteemään asiasta :) Sen takia oonkin välttänyt sanaa "vuosipäivä" ja olis ilmeisesti pitänyt tähänkin postaukseen pitänyt mainita "epävirallinen vuosipäivä". Ei varmaan kuitenkaan olla ainoita, joilla on suhteen aikana ollut parin kuukauden eroaika.

   Poista
  2. "parin kuukauden"

   Poista
  3. ootteks ollu nimenomaan parisuhteessa lukuunottamat tota parin kuukauden eroa:)

   Poista
  4. mitä väliä?:D kauheesti ihmisten persettä tuntuu raapivan onko sofilla ja eliaksella nyt sitten TASAN se neljä vuotta täynnä ihan päivälleen/tunnilleen/minuutilleen. varmaan tän postauksen pääasia ei ollu se aika mitä ne on ollu yhes vaan se että niillä nyt on tapana juhlistaa ns. "vuosipäiväänsä" 9.9. koska se tuntuu luontevalta ottaen huomioon että ne on silloin alkanut seurustella alun alkujaa. hohhoijjaa mitä pilkunhiplaamista

   Poista
  5. Alin anonyymi, kiitos kun puit mun ajatukset sanoiksi..:)

   Poista
 4. Oho, ootepas te ollut kauan yhdessä. Oote kyllä niin sulonen pari. Paljon paljon onnea ja hyvää jatkoa ! Meillä on myös tulossa poikaystävän kanssa vuosipäivä tässä viikonloppuma! :)

  VastaaPoista
 5. Ällösöpöö.... ei vaa onnee hölmöt <3 ;)

  VastaaPoista