9/08/2013

Blogilinkkauksen kärkikolmikko

Noniin, vihdoin ja viimein! Yllä komeilee siis Linkitä blogisi- postauksen TOP 3. Kolmikon valitsin blogeista vaan yksinkertaisesti sen perusteella, mitkä kolahtivat muhun eniten. Näissä blogeissa on kohdillaan kaikki mitä itse arvostan blogeissa. Selkeää ja mielenkiintoista tekstiä, raikas ja simppeli ulkoasu, hyvälaatuisia kuvia ja kaiken kukkuraksi älyttömän kauniita tyttöjä ihanine tyyleineen :) Blogeihin pääset klikkaamalla "Klick"-kohtia. edit// klikkaamalla kuvia. Löytyykö täältä muuten ketään joka osais äkkisältään kertoa miten noi kuvat sais linkeiksi noiden typerän näköisten klikkien sijaan?
Nää tytöt saivat tän linkkauksen myötä ainakin yhden uuden lukijan, toivottavasti te muutkin käytte vilkaisemassa. Suurkiitos myös muille bloginsa linkanneille, teitä kertyi yhteensä yli sata ja joukkoon mahtui toinen toistaan upeampia ja kiinnostavampia blogeja. Sain paljon uutta luettavaa!

12 kommenttia:

 1. Oi kiitos! Vitsit että ilahduin :)

  VastaaPoista
 2. Tän uuden bannerin "Stop for a minute"-teksti näyttää siltä, kun näössäni olisi jotain vikaa.

  VastaaPoista
 3. Saat sen kuvan linkiks siten että kopioit ja liität sen kuvan tuolleen miten oletkin tehnyt, sitten vedät sen siniseksi (samalla tavalla kuin kopioisit sen) ja painat tuolta sen linkiks (siis siitä mistä laittasit muutenkin linkin) ja kirjotat siihen sen osotteen minne haluat sen linkin menevän:) Toivottavasti ymmärsit sellityksestäni, aillä tosi vaikea selittää!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kappas vaan, ei se tuon vaikeampaa ollutkaan! Melkein nolottaa ;D Kiitos paljon sulle :)

   Poista
 4. Ooooooi kiitos hurjasti!!!(: you made my day!((:

  VastaaPoista
 5. oonko jotenkin tyhmä, vai miks tässä on vaan 2 blogii, eikä 3? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kolme blogia tässä on!:) mutta mullakin tää jostain syystä näytti aluks puhelimella vaan kaks kuvaa ;o

   Poista