9/03/2013

Tuesday afternoon

Meillä oli tänään lyhyt koulupäivä, joten oon viettänyt iltapäivää vaan rennosti kotona löhöillen, välipalaa syöden, kynsiä lakkaillen ja musiikkia kuunnellen. Niin tai no - totta puhuen meillä on kolmen tunnin hyppäri, koska meillä alkaa pesislinja vasta klo 14.30, mutta senhän nyt voi oikeestaan laskea ihan normitreeneiks eikä niinkään koulupäiväksi. Muuten pesiskausi saatiinkin viime viikonloppuna päätökseen. Lauantaina päivä vierähti Vähäkyrössä pelaillen ja sunnuntaina varmistettiin toisella voitolla ensi vuoden paikka Suomisarjassa. Hyvä tytsyt!
 Mulla on ollut jo parin viikon ajan pieni syysflunssa, tänäänkin heräsin aamulla nokka vuotaen ja samaa rataa jatkui koko aamun. Ei oo kivaa! No onneksi se nyt ei ihan kauheesti menoa haittaa.  Ainiin, oon  nyt viime päivinä lueskellut teidän linkkaamia blogeja, sieltä on löytynyt toinen toistaan ihanampia uusia blogituttavuuksia! Voittajat julkistan tässä muutaman päivän sisällä heti kun vaan ehdin, huomenna lähdetään nimittäin koulusta koko päiväksi retkelle ja torstaina päivä on harkkoja täynnä. Nytkään en ehdi tekemään asialle mitään sen enempää kun pitäis jo olla kimpsut ja kampsut pakattuna kiiruhtamassa kentälle.. Joten, stay tuned! ;)

4 kommenttia:

 1. Voi että ku näyttää hyviltä noi keksit! Ootko tehnyt ne itse?:) muutenki sun postauksia odotan aina innolla ja tulee hyvälle mielelle niitä lukiessa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! :) Keksit on napattu ihan vaan kaupan hyllyltä, mutta hyviä oli kyllä;)

   Poista
 2. Sulla on ihanan värikäitä ja raikkaita kuvia! :-)

  VastaaPoista