9/16/2013

Viikonlopun fiiliksiä

Huivi Bershka ~ Farkut Guess ~ Neule (Aman kaapista) Lindex  ~ Kengät Vagabond

Huh, viikonlopusta selvitty! Kokonaisuudessaan eritätin, erittäin onnistuneesta sellaisesta. Oli ihanaa saada ajatukset taas pariksi päiväksi pois koulusta ja arjesta. Perjantain ja lauantain välinen yö vietettiin keskellä metsää kaveriporukan kanssa mökkeillen. Pakko myöntää, että aluks vähän askarrutti että mitä siitä tulee, mutta pelko oli ihan turha, vietettiin nimittäin ihan huippuhauska ilta! Mä en voi olla mainitsematta, että just tätä viestiä kirjottaessa sain ehkä maailman söpöimmän ääniviestin mun ystävältä, jossa epäiltiin keijujen sirotelleen taikapölyä mökin ylle. Näin se ehkä oli ;D Mä en jaksanut raahata kameraa mukaan ja yksikään puhelimen räpsyistä ei ollut julkaisukelpoinen, joten säästytte onneksi kamalaatuisilta randomkuvilta.
Eilinen meni vaan meidän tyttöjen kesken "lahnatessa", illalla tehtiin Aman kanssa ite pizzaa valmispohjilla ja katsottiin leffaa huonolla menestyksellä - torkuttiin nimittäin puoli leffaa ja päätettiin alkaa suosiolla vaan nukkumaan kesken leffan. Harmi, se olis ollu hyvä leffa.. 
Ja niin, mikä tärkeintä - ylläoleviin kuviin liittyen - tänään heti aamulla (lue: puolen päivän jälkeen) lähdettiin pirteinä ulos kamera kourassa tavoitteena saada Ampsulille uutta kuvaa ja mulle jotain asukuvien tapaista. Jouduin kyllä toteamaan, että tällä kertaa ne ylivoimaisesti edustavimmat kuvat taisivat olla Pepistä ja Lotasta - mun aivan supersulosista ykköslempparikoiruleista <3
No, toivottavasti kuitenkin huomasitte mun vaaaltavan panostusyrityksen tai ylipäätään jaksoitte lukea mun höpinät tähän pisteeseen asti. Pitäis vähentää tätä keskiyön jälkeen kirjottelua, jutun taso kun alkaa olla kellonajan mukaista ... 

10 kommenttia:

 1. Niin hienoja kuvia! Millä kameralla ja objektiivilla kuvailet, ja muokkaatko kuvia vielä jollain ohjelmalla. Näyttävät niin hyvälaatuisilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Canonin EOS 1100D:llä, objektiivina useimmiten Canonin 50 mm f/1.8 ja muokkailen Photofiltrellä! Kiitsan sulle :)

   Poista
 2. oiii ihania koiruleita ♥ ja oot ihan tosi kaunis!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä ihan älyttömän suloja :p voi kiitos <3

   Poista
 3. Lisää asukuvia!!:)oot aivan sairaan kaunis ja sulla on kiva tyyli!:-)

  VastaaPoista