9/22/2013

Yllätyssynttärit

Nyt pientä katsausta eilisiltaan! Oltiin siis vuokrattu toissa yöks Jämiltä mökki, jossa järjestettiin meidän rakkaalle Amandalle yllätyskemut 17-vuotis syntymäpäivän kunniaksi. Kaikki meni ihan nappiin, siitä huolimatta että meinattiin bustata ittemme varmaan kymmenen kertaa viimesen muutaman viikon aikana ja saatiin viimesinä päivinä keksiä kunnon peitetarinat jotta kaikki sujuis niinku pitää. No, Amanda oli ihan ulapalla siihen asti että pääsi mökin ovesta sisään ja sai siteen pois silmiltään ;D Kaikkein parastahan oli just se, että bileistä tiesi kaikki muut paitsi itse juhlakalu. Mutta nyt, antaa kuvien kertoa lisää! 

Meidän mahtava organisaatio ;)

Best friends <3

Onnee vielä rakas! :)

Muuten viikonloppu onkin sujunut ihan  rauhallisissa ja mukavissa merkeissä. Perjantai-iltana olin pitkästä aikaa pianokeikalla, lauantaiaamuna kävin huoltamassa ripset ja loppupäivä kuluikin pitkälti sitten tuolla möksällä. Tänään päivä vierähti suurimmaksi osaksi Combissa muotinäytöksissä urheiluvaatteita esitellen. Sieltä menin melkein suoraan harkkoihin ja niiden jälkeen Eliaksen kanssa kaupan kautta meille tekemään kanasalaattia ja katsomaan Voice Kids. Ja tässä mä nyt olen, kirjoittamassa teille. Siinäpä siis pieni pikakatsaus mun viikonloppuun. 
Nyt mun pitäis varmaan lähteä vähän kattelemaan koulujuttuja, meillä alkaa nimittäin huomenna uus jakso ja mulla ei oo kyllä hajuakaan että mikä mun tän hetken kirjatilanne mahtaa olla.. Jaksamisia kaikille ensi viikolle, enää viis päivää viikonloppuun! :-D

10 kommenttia:

 1. oon ite ain halunnu yllätyssynttärit ! :) mut kiva jos teijän järkkäämät synttärit onnistu, tosi kica postaus :)
  http://nelliuu.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ite en oo oikeestaan tullu ennen ees koskaan ajatelleeks, kerran aiemmin ollaan järjestetty yhdelle kaverille pienemmässä mittakaavassa yllätyssynttärit mutta nyt vasta tajusin kuinka hauskaa toi on jopa järjestäjille! :) Kiitos!

   Poista
 2. Oi että ku ootte kaikki niin nätteinä ! :)

  Ollaan kans ruvettu suunnittelee yllätysjuhlia parille kaverille, ja oliski muutama kysymys. Eli mistä niinku alotitte ton suunnittelun ja paljonko toi mökin vuokraus makso? :) Ja miten sitte maksoitte kaikki juomat, mökin vuokran jnee, pistiks kaikki jonku verra rahaa vai? Kiitti jos vastaat ! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pari meistä keksi ton idean ja toinen sai isänsäkin mukaan "sponssaamaan" hieman, mökillä kun hintaa oli joku parisen sataa :) Mutta muuten kaikki maksoi osan kuluista joo! Meitä oli kuitenkin aika pieni porukka järjestämässä eli vinkkinä voisin sanoa että mitä isompi porukka, sen pienemmät kulut ;)

   Poista
 3. Kannattais varmaa lopettaa meikit naamas urheilu ku sun iho on noin pahas kunnossa :D

  VastaaPoista
 4. Ihana blogi, oli pakko liittyä lukijaksi:)!

  http://just-fucking-go-for-it-karo.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, oonpas mä myöhässä vastaukseni kanssa! Kiitos paljon ja tervetuloa :)<3

   Poista