11/08/2013

ANSWERS PART TWO


KOULU, TULEVAISUUS , UNELMAT

95. Montako lasta haluaisit ja kenet lapsen/lapsien isäksi? Varmaankin 2-3 ja lasten isäksi tulevan aviomieheni (hope so sellaisen saan ;D)
96. Oletko tässä hetkessä eläjä vai mietitkö tulevaisuutta enemmän? Oikeastaan vähän molempia! Osaan elää hetkessä mutta tuleehan sitä tulevaisuuttakin välillä ajateltua.
97. Millainen olisi unelmamatkasi? Parin viikon ranta- ja kaupunkiloman yhdistelmä jossain lämpimässä maassa poikaystävän, parhaiden ystävien ja heidän poikaystäviensä kanssa ;)
98. Haluatko lapsia, jos halut niin milloin? Joo ehdottomasti, mutta vasta about kymmenen vuoden päästä :)
99. Millaisen auton haluaisit? Oon suoraan sanottuna tosi epäperillä autoista.. En osaa nyt vastata muuta kuin että väriltään vaikka musta tai valkonen olis jees ;D
100. Saatko auton heti kortin saatuasi vai joudutko hankkimaan sen itse? Ei oikeastaan olla puhuttu asiasta. En usko että ainakaan tuosta noin vain saan autoa, kun pelkkä kortti itsessään jo on kallis. Tällä hetkellä meillä on kuitenkin vain tila-auto, joten... :D
101. Haluaisitko jo asua omassa kämpässä? En haluais ihan vielä, koen kuitenkin että mulla on ihan tarpeeks yksityisyyttä ja oikeuksia tälläkin hetkellä ja totta kai haluan mahdollisimman pitkään nauttia mulle "ilmasista" perusjutuista, kuten ruuasta ;D Parin vuoden päästä tilanne on kuitenkin varmaan täysin toinen.
102. Millainen olisi sun unelmien koti ja sisustus? Kaksikerroksinen omakotitalo jollain isolla tontilla, jossa olis kuitenkin suojaisa, mutta aurinkoinen takapiha. Sisustukseltaan se olis melko vaalea, muttei kuitenkaan mikään överivalkoinen, eli myös ruskeaa, beigeä, harmaata ja mustaa saa löytyä! Lastenhuoneissa vois toki olla enemmänkin värejä.. Paljon valoa, ikkunoita, peilejä ja kynttilöitä. Sellanen kauniin kotoisa :)
103. Mistä haaveilet? On tullut elämän aikana huomattua, ettei todellakaan ole itsestäänselvyys pysyä terveenä koko elämää, eli siitä mä todellakin haaveilen. Muuten ihan normaaleista asioista. Kivasta työstä ja kodista, perheestä, mahdollisuudesta matkustella.. 
104. Mitkä aineet meinaat kirjottaa? En osaa vielä sanoa varmaksi, mutta tällä hetkellä oon ajatellut että kirjoittaisin äikän, enkun, pitkän matikan, ruotsin, psykologian ja kemian tai bilsan.
105. Oliko alku lukiossa sulle hankalaa? Vai sujuiko kaikki kuin vettä vaan? Olihan se aluks tietty vähän erilaista kun yläasteella, mutta ite ainakin sopeuduin melko nopeasti siihen lukion rytmiin.
106. Uskotko että valmistaudut ylioppilaaksi? Uskon ja toivon ;D
106. Mietitkö ikinä tulevaisuutta Eliaksen kanssa (lukion loppuminen, yhteenmuuttaminen yms) vai pidätkö asiaa "turhana miettiä vielä, jos ei ollakkaan sillon enää yhdessä " ? Toki mietin :) Pari vuotta sitten saatoin ajatellakkin juuri noin, mutta kyllähän esim. toi mainitsemasi lukion loppuminenkin tulee aina vaan pikkuhiljaa lähemmäksi, ja silloin saattaa olla isojakin päätöksiä edessä.
107. Missä haluaisit jatkaa opiskelua? Totta kai olis mahtavaa päästä ulkomaille opiskelemaan, mutta luutavasti jossain päin Suomea, hieman suuremmassa kaupungissa kuin Kankaanpäässä ;D
108. Minne aijot hakea lukion jälkeen vai pidätkö välivuoden? En vielä tiiä, sehän riippuu ihan täysin että mitä alaa haluun opiskelemaan. Totta kai pyrin todennäköisesti yliopistoon tai ammattikorkeakouluun. Enkä oo vielä miettinyt välivuosiasiaa, riippuu varmaan ihan siitä pääsenkö johonkin kouluun tai tiedänkö ylipäätään lukionkaan jälkeen, mitä haluan tehdä! :D
109. Mitä työtä haluat tehdä aikuisena?  Tähänkään en osaa sanoa kyllä vastausta. Haaveissa on toki käynyt kaikkea ihan lääkäristä asianajajaan, mutta joka tapauksessa haluaisin tehdä jotain sellaista työtä, jossa saisin olla tekemisissä erilaisten ihmisten kanssa.

kyspost

BLOGGAAMINEN
110. Miksi teit blogin? Oon aina tykännyt niin kirjoittamisesta kuin valokuvaamisestakin - ja sitähän tää blogin pitäminen pääasiassa on :) Pienestä ala-asteikäisestä tytöstä asti oon pitänyt jos jonkinmoisia kotisivuja, virtuaalikenneleitä yms. Se luultavasti aikoinaan johti siihen, että halusin kokeilla myös bloggaamista!
111. Parasta bloggaamisessa? Se, että saan jakaa ottamiani kuvia, ajatuksiani ja pienen palan elämääni teidän kanssa. Te lukijat ootte tietysti tän bloggaamisessa se kaikista paras asia ja blogin kantava voima! :)
112. Oletko täysin tyytyväinen blogiisi, vai löytyykö täältä kohtia, jotka muuttaisit? Jos löytyy mitkä/miten niitä korjaisit? Oon yrittänyt viedä mun blogia koko ajan enemmän muntyyliseen suuntaan ja tehdä tästä sellaisen, että tää miellyttää sekä mua itseä, että myös toivon mukaan teitä lukijoita :) Totta kai täältä löytyy myös kohtia, joita muuttaisin. Sekä ulkonäköä, että osittain sisältöäkin. Ainahan vois postata useammin ja aiheissakin vois aina parantaa! 
113. Mitä uusia mahdollisuuksia bloggaaminen on sulle avannut? Mahdollisuuden ilmentää itseäni ja olla kanssakäymisessä uusien, toinen toistaan ihanampien ihmisten kanssa sekä mahdollisuuden päästä erittäin lähelle blogimaailman keskittymää liityttyäni maamme johtavan blogiportaalin jäseneksi.
114. Suosikkiblogi? Varmaankin AnnikaO.
115. Lempiblogit? Luen niin monia hyviä, etten pysty päättämään mitkä tähän luettelisin!

URHEILU JA VAPAA-AIKA

116.Tykkäätkö urheilemisesta? Tykkään! 
117.Mitä harrastat ja montako kertaa viikossa urheilet? Voimistelua ja pesäpalloa, treenikautena tulee yleensä urheiltua joka päivä lepopäivää lukuunottamatta, muuten ehkä 4-5 kertaa viikossa :)
118. Miten monta tuntia reenaat viikossa suunnilleen? ^ n. 1-2 tuntia/treeni
119. Onko mitään urheilulajia mistä et pidä? Entä mitä urheilulajia haluaisit kokeilla? No taistelulajit ja paini ei oo ehkä oikein mun mieleen, muuten melkein kaikki menee. Ja ööö no haluaisin kokeilla vaikka surffausta! ;D
120. Minkä merkkinen sun lumilauta on? CC :)
121. Harrastatko vielä voimstelua? Joo! 
Mitä harrastaisit/haluaisit harrastaa, jos et harrastaisi pesistä ja voimistelua? Oon aina halunnut harrastaa kilpatanssia. Siis sellasta paritanssia, tiedättekös. Myös yleisurheilu kiinnostais.
122. Onko sulla aina ollut noin upee kroppa eli hyvät geenit vai ooks vaan treenannut? Jos oot saavuttanu sen treenaamalla, millaine oli lähtötilanne? Kiitos ensinnäkin, ihanasti sanottu :) Suvussa etenkin isin puolella on kyllä urheilullisuus geeneissä, mutta ite oon "saavuttanut" tänhetkisen tilanteen oikeastaan vaan treenaamalla. Oon ollut jossain vaiheessa ehkä hivenen pyöreämpää sorttia, tai siis etten ole ollut tosiaan mikään langanlaiha :) 
123. Mitä kaikkea olet ehtinyt harrastaa elämäsi aikana? Ainakin balettia, tanssia, pianonsoittoa, kokkikerhoa ja partiota.
124. Mitä teet yleensä vapaa-ajalla? Oon kavereiden tai poikaystävän kanssa, urheilen, teen ruokaa, kuuntelen musiikkia, katon tv:tä, siivoan ymsyms.. Kaikenlaista!
125. Syötkö terveellisesti? No joo mielestäni, monipuolisesti ja säännöllisesti viis ateriaa päivässä :)
126. Millä numerolla pelaat pesäpallossa ja mitä pelipaikkaa? No oon pelannu lähinnä vaihtajana/polttolinjassa

kyspost3

TYYLI, VAATTEET 

127. Onko sulla Onepiece? Mitä mieltä oot niistä? Ei oo, mutta haluaisin kyllä!
128. Mistä saat inspiraatioo sun pukeutumiseen? Blogeista ja ihan vaan muista ihmisistä :)
129. Lemppari vaatekappalees tällä hetkellä? Farkkupaita, punaiset farkut, muhkea punainen tuubihuivi, valkoinen palmikkoneule.. 
130. Miten kuvailisit tyyliäsi? Vähän vaihteleva! Tyttömäisen ja urheilijan sekoitus. 
131. Mitä syksyn muotivillitystä et voi sietää? Ei oo oikeestaan tullut vastaan mitään täysin sietämätöntä, mutta mitä nyt omassa koulussa näkyy yhä aina vaan: ohuet aluslegginssit yhdistettynä lyhyeen paitaan.... No words needed.
132. Sulla on tosi hienoja vaatteita nii mistä ostat yleensä? No lemppareihin kuuluu ainakin Zara! Siellä en kuitenkaan pääse kovin usein käymään, joten yleensä tulee shoppailtua ihan vaan näissä peruskaupoissa: JC, Gina Tricot, H&M, BikBok, Vila, Cubus jne. Ulkomaalaisista kaupoista tykkäsin myös hirveesti esim. Bershkasta ja Stradivariuksesta.
133. Ja jos ostat netistä vaatteita nii mistä sieltä ostat? Vähän milloin mistäkin, Nellystä nyt on ainakin tullut tilattua monet kerrat.
134. Mikä on kipurajasi kenkien ja laukkujen ostossa? (hinnan suhteen) No sehän riippuu tietty ihan yksilöstä, mutta harvemmin kyllä tulee satasta kalliimpia kenkiä saati sitten laukkua ostettua. 
135. Millainen olit mielestäsi ylä-asteella? Millainen oli tyylisi silloin, omin sanoin? Hahah, tyyli mulla ei kyllä ollut yläasteella mitenkään erikoinen, lähinnä ihan vaan sellasta farkut ja huppari/neule+toppi - meininkiä ;D


ULKONÄKÖ, HYGIENIA

136. Millaset on sun aamurutiinit? Herään, torkutan, selaan puhelimen tärkeimmän sovellukset läpi, nousen ja välillä käyn suihkussa, sen jälkeen valitsen vaatteet, meikkaan, laitan hiukset, syön, pesen hampaat, pakkaan kamat laukkuun ja lähden :)
137. Ootko omasta mielestäs kaunis? Hah en :D Kauneus on jotenkin niin vahva sana ja siihen vaaditaan mun mielestä sellasia asioita, joita musta ei välttämättä niinkään löydy! 
138. Oletko mielestäsi hyvännäköinen? No en mä nyt itseäni kyllä mitenkään erityisen hyvännäköisenäkään pidä :) Ja siis en nyt sano sitä ettenkö olis ihan perustyytyväinen ulkonäkööni, en vaan sitten tiedä mikä adjektiivi mua kuvais parhaiten :D
139. Sun tärkein kosmetiikkatuote? (Ja saat valita vain yhden!) Hui! No ilman kasvorasvaa en pystyis elämään.
140. Miten hoidat ihoasi? Pesen ja rasvaan aamuin illoin, iltaisin puhdistan lisäksi puhdistusmaidolla ja kasvovedellä.
141. Mitä meikkejä käytät? Meikkivoidetta, puuteria ja aurinkopuuteria, kulma- ja rajauskynää, ripsiväriä, välillä myös luomiväriä ja huulikiiltoa :) 
142. Meikkaatko joka päivä? Kouluun joo, vapaapäivinä ja lomalla en läheskään aina. 


kyspost1

PERHE JA YSTÄVÄT

143. Onko sinulla sisaruksia? Jeps.
144. Onko sulla hyvät välit sun perheen kanssa? Onon :)
145. Kerro perheestäsi vähän? No, meidän perheeseen kuuluu minä, äiti, -99 ja -01- ikäiset pikkuveljet ja -04 pikkusisko. 
146. Tärkein ihminen koko maailmassa? Eiköhän se oo äiti 
147. Onko sinulla yhtä parasta kaverii? Jooo, Ama on ollut koko elämän ajan mun paras ystävä :)
148. Onko sulla nuorempia kavereita? On!
149. Onko sun ystävistä suurin osa sinkkuja vai varattuja? Tällä hetkellä oikeastaan kaikki on varattuja :)
150. Millainen on unelmien ystävä?  Luotettava, rehellinen ja huumorintajuinen.
151. Kauanko oot ollut Amandan parasystävä? :) 17 vuotta ja noin 20 päivää. Nojoojoo, synnytyslaitoksellahan me ensimmäistä kertaa tavattiin, mutta tuskin me siellä vielä tiedettiin että tullaan olemaan parhaita ystäviä ;D Paita ja peppu ollaan joka tapauksessa oltu ihan pikkutytöistä asti. 
152. Ootko saanut nyt tän vuoden aikana uusia kavereita? Oon joo! 
153. Mitä teette yleensä kavereitten kanssa? Kaikenlaista! Käydään harkoissa, lenkillä tai salilla, ollaan vaan jonkun luona ja höpötellään, tehdään ruokaa tai käydään jossain syömässä, katotaan leffoja, kuunnellaan musiikkia.. mitä milloinkin :) 
154. Ystävystytkö helposti? En sanois että ihan ystävystyn, mutta toimeen tuun kyllä melko helposti uusien ihmisten kanssa.
155. Riiteletkö kavereiden kanssa? Tottahan toki, melkein joka päivä saadaan jostain pieni kina aikaan ;D Mutta enpä muista että olis pitkään aikaan ollut mitään pikkuruistakaan suurempaa - eli periaatteessa ei me nyt oikeesti juurikaan riidellä.
156. Miten aloitte seurustelemaan Eliaksen kanssa? No 7. luokalla me alunperin tutustuttiin kunnolla, kun mentiin samalle luokalle. Silloin ihan vaan puhelimessa sovittiin, että no nyt ollaan yhdessä ;D Erottiin kuitenkin seiskan keväällä hetkeksi, ja toisella kerralla alettiin seurustelemaan ihan vaan pikkuhiljaa. 
157. Miten hyvin tulet toimeen Eliaksen perheen kanssa? Tosi hyvin :)
158. Tuleeko Elias hyvin toimeen perheesi kanssa? Jep!
159. Kerro Eliaksesta kolmella sanalla. Hauska, fiksu ja ihana
160. Kumpi, Elias vai kaverit? Tää on ehkä maailman ärsyttävin kysymys. En halua enkä pysty vastaamaan tällaseen ainakaan vielä tässä vaiheessa elämää :)
161. Poikaystäväsi hyvät ja huonot puolet? Käiks. Hyviä on paaaljon, Elias on rakastava, luotettava ja kaikella tapaa ihana poikaystävä, super hieno ihminen ja lisäks mulle myös hyvä ystävä.  Huonoista puolista tuskin alan blogin puolella avautumaan, etenkään kun mulla ei äkkisältään kovin montaa mieleen putkahda, mutta tietysti on sanomatta selvää että jokaiselta meiltä niitäkin löytyy..;D Ainakin ollaan molemmat kovia riitelemään, kun sille päälle satutaan!

LAPSUUS, MENNEISYYS

162. Mikä on rakkain muisto lapsuudestasi? Rakkaimmat muistot on varmaan lähinnä suvun, perheen ja meidän ystäväperheen eli Amandan perheen kanssa koetut asiat, jotka teki mun lapsuudesta onnellisen.
163. Mitä kaipaat lapsuudestasi? No eniten kaipaan niitä aikoja, kun isi oli vielä täällä meidän kanssa. Oon kuitenkin onnellinen, että mulle oli tullut ikää jo sen verran, että on jäänyt monta kaunista muistoja jäljelle loppuelämäksi. 
164. Linkkaa joku biisi, mistä tulee nostalginen fiilis. Celine Dion - My heart will go on
165. Paras muisto vuodelta 2002, 2005, 2008 ja 2010.
2002- Vuosi 2002 oli oikeastaan näin jälkeenpäin ajateltuna varmaan mun koko elämäni tähän asti kamalin vuosi.. Mutta no, ainakin alotin esikoulun ja ihastuin ensimmäistä kertaa ;D!
2005- Mulla tuli jostain syystä mieleen 3. luokan laulettu jouluevankeliumi, muistan sen vieläkin ulkoa..? Aloitin muistaakseni myös pesiksen tänä vuonna!
2008- Kaikki ihanat teinitempaukset.. oli niin cool tehdä tunnus Irc-galleriaan. Kaverit tärkeitä!
2010- Kauheeta - miten tän kysymyksen kysyjä onkaan onnistunut valitsemaan just ne vuodet, joilta mulla on parhaiden sijaan ne kaikista huonoimmat muistot? :D No mutta, kun kerta hyviä etsitään, niin ekana mieleen pomppaa ainakin syksyn Belekin loma :)
166. Mikä oli elämäsi onnellisin päivä? En osaa sanoo yhtä. Ainakin lapsena parhaat päivät vuodessa oli varmaan aina synttärit ja jouluaatto, tiedä sitten miksi.. 
167.Mikä oli riparilla parasta? Entä yläasteella? Hah.. no parasta oli se, että ripari oli Espanjassa! Yläasteella parasta... hmm, varmaan kaikki koulun teemapäivät, juhlat ja gaalat - ja tanssiaiset! ;D
168. Onko sulla ollu ikinä “vihamiestä”? Tavallaan, mutta en oikeestaan ikinä haluais sanoa vihaavani ketään, koska musta ainakin tuntuis ihan kamalalta jos joku käyttäis sitä sanaa puhuessaan musta.. :D
169. Mitä lastenohjelmia katsoit pienenä? Heti tulee mieleen ainakin Teletapit, Muumit, Pingu, Richard Scarryn touhukas maailma, Felix, Franklin ja Anniina Ballerina.
170. Mikä on hienoin asia mitä sulle on tapahtunut? Monia monia :)

10 kommenttia:

 1. kenen kas anni seukkaa ? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä voi kysyä Annilta itseltään!:)

   Poista
 2. Miksi kävit rippileirin espanjassa/millainen se oli?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pesisseura ja seurakunta yhdessä järjesti sinä vuonna pesisrippikoulun, eli rippikoulun lisäksi viikon aikana treenattiin tulevaa kesää varten Espanjan Benalmadenasta löytyvällä pesiskentällä:) Oli ihan mukavaa.

   Poista
 3. Ei liity mitenkään mihinkään mutta voisitko selventää mulle, onko kankaanpään lukiossa erillinen urheilulinja? Voiko sinne hakea minkä lajin edustaja tahansa, saako urheilulinjalla opiskelevat jättää osan pakollisista kursseista pois, millaiset aamutreenit ovat, mihin kellon aikaan alkavat ( kauanko kestää) ja montako kertaa viikossa? :) ja en löytänyt netistä mitään tietoa mut jos tiedät jonkin linkin niin voisitko linkata :) ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kyllä on:) Itse en oo urheilulinjalla, vaan erillisellä pesäpallolinjalla, joten mulla ei oo 100% varmuutta asioista. Sen verran luulen kuitenkin olevani perillä että osaan vastata kysymyksiisi!
   Eli voi hakea minkä lajin edustaja vaan, mutta urheilulinja ei oikeuta jättämään pakollisia kursseja pois. Aamutreeneissä käsittääkseni keskitytään liikkuvuuteen, nopeuteen, voimaan ja kestävyyteen ja lisäksi pelaillaan. Ne järjestetään joka aamu 8.00-8.45 ja niissä on käytävä kolmena aamuna viikossa saadakseen kursseja.
   En itekkään löytänyt netistä mitään tietoa, mutta toivottavasti tästä oli edes jotain apua!:)

   Poista
  2. Okei kiitti (: mihin aikaan alkaa sitten noiden aamutreenien jälkeen ensimmäinen oppitunti? :p

   Poista
  3. No yleensähän ensimmäinen oppitunti alkaa klo 8.45, mutta urheilulinjalaisilla
   on lupa myöhästyä vähän ensimmäiseltä oppitunnilta:)

   Poista