11/17/2013

Päivä kuvina

Muutama päivä on ehtinyt vierähtää täydessä hiljaisuudessa, kun mulla ei oo mitään erityistä asiaa ollut. En kuitenkaan halunnut venyttää taukoa yhtään tän pidemmäksi, joten päätin tässä välissä alkaa toteuttamaan muutamia vanhoja postaustoiveita, jotka löysin listattuna puhelimeni syövereistä. Tänään vuorossa olis Päivä kuvina- postaus, jonka kuvasin teille eilen mun lauantaipäivästä. Olkaas hyvät! 

pk
Herättiin hyvien yöunien jälkeen ilman herätyskelloa jo kahdeksan jälkeen. Tykkään viikonloppuaamuista, jolloin herää pirteänä ilman minkäänlaista herätystä. Jotenkin tuntuu että päivän aikana ehtii tehdä paljon enemmän kaikenlaista, kun aamu ei mee pelkkään sängyssä vetelehtimiseen. Tosin, onhan ne sellaisetkin aamut välillä ihania.. ;)

pk2
Kuten tavallisestikin, ensimmäisenä herättyäni selasin kaikki tärkeimmät sovellukset, kuten WhatsApp:in ja  Instagrammin, sekä luin uusimmat postaukset. Muita käytetyimpiä sovelluksia mulla ovat ainakin Spotify, sähköposti, Facebook ja Snapchat. Normaalisti käytän myös Twitteriä ja WeHeartIt:iä paljon, mutta niiden selailu on viime aikoina jostain syystä jäänyt. Myös "Muistiinpanot"- sovellus on täynnä erilaisia muistutuksia ja listauksia.

pk4
Kun saatiin itsemme sängystä ylös, laahustettiin keittiöön tekemään aamupalasmoothiet. Sen jälkeen Elias suuntasi kohti pesistalkoita ja mä jatkoin aamuani rennoissa tunnelmissa löhöillen, ja pikkasen ens viikolla alkavan koeviikon luku-urakkaa aloitellen. Lounaaksi söin makaroonilaatikkoa, josta otin kuvankin mutta unohdin muokata ja ladata tänne! 

pk5
Paikallisessa kuntokeskuksessa järjestettiin eilen kahden euron teemapäivä, eli kaikki ryhmätunnit ja kuntosali olivat normaalihinnasta kymmenestä eurosta poiketen vain parin euron hintaisia. Suuntasin siis iltapäivällä katseeni kohti Combia ja zumbatuntia! Hiki virtasi ja hauskaa oli. 

pk6
Kolmen aikaan zumbatunnin jälkeen kotiin pyöräillessäni maisema näytti tältä. Siis ihan oikeesti - aurinko oli jo laskemassa! :D Ihan hullua. Eilen oli muuten harvinaisen nätti ilma, ihanaa vaihtelua viime viikkoina melkeinpä tavanomaiseksi muodostuneelle sadesäälle. Onko täällä muuten ketään muuta, joka odottaa jo lumen tuloa? Mä ainakin inhoan tälläistä pimeää aikaa, lumi tois ihanaa valoa ja raikkautta.

pk7
Kotona kävin suihkussa ja sen jälkeen mentiin Henriikan kanssa Amandalle viettämään aikaa tylsyyteemme. Illemmalla seuraan liittyi myös Anni, ja käytiin tyttöporukalla syömässä. 

pk9
pk8
Sen jälkeen poikettiin Amandan kanssa Filmtownissa ja käppäiltiin meille. Äiti oli laittanut kodin kauniiksi naisteniltaansa varten, ja mun oli ihan pakko ottaa pari kuvaa houkuttelevasta herkkupöydästä, johon mekin loppuillasta kävimme käsiksi .. ;D

pk10
Eikä siinä kaikki, koko loppuilta jatkuikin samalla epäterveellisellä linjalla irttareita syömällä ja leffaa katsomalla.

Tältä näytti mun lauantai! Millainen viikonloppu teillä on ollut? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti