12/10/2013

Dancing is like dreaming with your feet

Miten nää päivät voivatkin hujahtaa ohitse näin nopeasti? Taas ollaan jo melkein keskiviikon puolella, mutta täällä blogin puolella otetaan nyt vielä nopeasti pikku harppaus pari päivää taaksepäin eli viime viikonloppuun. Rentouttavan itsenäisyyspäivän jälkeen lauantai ja sunnuntai olivatkin vähän vähemmän - tai ainakin eri tavalla - rentouttavia, ne nimittäin kuluivat mulla pitkälti voimistelun merkeissä. 

g2 g4
Lauantaina osallistuimme Länsi-Suomen Svoli show'hun, joka järjestettiin tällä kertaa ihan täällä Kankaanpäässä! Oli mukavaa olla vaihteeksi kotikisoissa, kun ei tarvinnut matkustaa bussilla ympäri Suomea (joka sekin tosin on aina yksi parhaista osista kisareissuja!) Sen sijaan aamulla herätyskellon pärähtäessä soimaan klo 7.00 riitti kun heitti kamat kassiin, veti hiukset ponnarille, aamupalan nassuun ja lähti lampsimaan kohti palloiluhallia. 

g1
Kun oltiin päästy kisapaikalle, päivä kului jotakuinkin samalla kaavalla kuin meidän kisapäivät yleensäkkin. Oli hassua katsella kuinka meidän rakas pikkuruinen hallimme täyttyi neljästäkymmenestä eri joukkueesta. Meillä oli harkkavuoro heti ensimmäisenä kaikista joukkueista, jonka jälkeen meillä oli ennen itse kisojen alkua rutkasti aikaa katsella muiden kenraaleja, käydä lounaalla, laittaa itseämme ja käydä pihalla ottamassa parit kuvat.

g3
Ihanat tyttöni 
Saatiin heti aamulla paikalle päästyämme uudet joukkuetakit, jotka on mun mielestä ihan superkivat. Kiitos! :) 


g6
Kisasuoritus meni hyvin, vaikka tottakai niinkuin asiaan kuuluu, aina jää jotain kehitettävää.
Sijoituttiin tanssillisen voimistelun yli 16-vuotiaiden sarjassa jaetulle viidennelle sijalle, johon oltiin kaikki ihan tyytyväisiä kun ottaa huomioon että puolet joukkueesta on kuitenkin vielä nuoremman sarjan ikäisiä :)

g8 g9

Sunnuntaina vuorossa oli seuran oma jokavuotinen joulunäytös, jossa nähtiin perinteiseen tapaan niin suloisia pikkutemmeltäjiä tonttutansseineen, kuin myös taidonnäytteitä aina hiphopista akrobatiavoimisteluun asti.
Joulunäytöksessä on aina jotenkin niin ihana tunnelma, enkä jättäis sitä kyllä mistään hinnasta väliin! Sen jälkeen on hyvä lähteä viettämään muutaman viikon joululomaa. Alla vielä muutama räpsy näytöksestä.

g10 g11 g12 g7
Iloista joulumieltä kaikille, erityisesti teille tanssin ja voimistelun ystäville +  iso hali Desiréet! 

Tilannekuvat (C) Juha Levonen

4 kommenttia:

 1. Näkeekö jostakin kuvia tuolta Svoli show'sta ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ainakaan mun tietääkseni, en oo kyllä ihan varma!:)

   Poista
 2. Voi eei, taas löyty aivan ihana blogi! Oot tosi kaunis, sulla on aivan ihana hymy:3 haha, liityin lukijaksi!:)

  http://martsusblog.blogspot.fi/ siinä mun blogi, jos suinki kerkeet käyä kurkkaan, laita toki kommenttia mitä mieltä olit :-)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, tietäisitpä kuinka paljon tää kommentti piristi mun päivää :) Tervetuloa lukijaksi! <3

   Käyn tsekkaamas sun blogin :>

   Poista