1/27/2014

THAILAND 2013: On the sea

Taas palataan muutaman viikon takaisiin lomatunnelmiin, aattelin nimittäin kertoa teille yhdestä kivasta meriretkestä joka tehtiin loppulomasta, päivä ennen uudenvuodenaattoa.

seatrip1
seatrip5
Meidät ajettiin aamulla Karonilta Kata Beachille erääseen satamaan, jossa meitä odotti vanhanaikainen, ihanasti sisustettu vene. Retken ideana oli päästä rentoutumaan ja näkemään Phuketin kauniita rannat mereltä käsin. Heti veneeseen päästyämme valloitimme muiden turistien kanssa aurinkokannen, joka oli varustettu pehmoisilla tyynyillä ja makuualustoille. 

seatrip3 seatrip6
Päivä oli ihanan rentouttava, ohjelmaan kuului ihan vaan kannella löhöilyä, musiikin kuuntelua ja kauniiden maisemien katselua. Lisäksi saimme snorklata ja uida meressä sekä hyppiä korkeasta veneestä veteen. Myös tarjoilut oli paremmat kuin hyvät, söimme thaimaalaisen lounaan ja pannukakkuja suklaakastikkeen kera! Meille tarjoiltiin myös thaimaalaisia hedelmiä, joihin yhteenkään en ollut koskaan aiemmin törmännyt. Oli muuten ihan sairaan hyviä, löytyispä niitä Suomessakin kaupan hyllystä! 


seatrip2

seatrip4
Ainut miinus retkessä oli se, että meille sattui koko loman ainoa pilvinen päivä. Meriretkellä kun olis erityisesti toivonut sitä aurinkoa, että olis päässyt kunnolla tiristelemään itteään aurinkoöljyjen kanssa ;D Ja tietty maisematkin olis varmaan näyttänyt vielä hienommilta pilvettömällä taivaalla, kuvissa varsinkin. Aurinko tuli esiin vain muutamia kertoja päivän aikana ja tuuli kannella oli välillä tosi kova. Siitä huolimatta ei biksuillakaan tullut kylmä missään vaiheessa ja olihan se hyvä ettei palettu poroksi, mistä opas aamulla matkaan lähtiessä kovin varoitteli :D Ihana päivä ihanien ihmisten kanssa 

Väkersin muuten viimeyönä pitkästä aikaa uuden bannerin, jonka ihmeellisten mutkien ja töyssyjen kautta sain kuin sainkin tänne asti. Mulla on koko tää viikko ihan täynnä kaikenlaista, rästijuttuja jotka pitäis hoitaa ja koeviikkokin alkaa jo parin päivän päästä. Yritän kuitenkin tulla viimeistään viikonloppuna postailemaan, so see you then! 

4 kommenttia:

 1. Hei! Oon lähdössä muutaman viikon päästä Thaimaahan ja ois kiva tietää, että mitä toi veneretki suunnilleen maksoi? Jos vaan muistat:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä muista tarkalleen, mutta retki oli Finnmatkojen oma eli ei varmaankaan sieltä ihan halvimmasta päästä, paikallisia samantyyppisiä saa varmaan halvemmallakin. Finnmatkojen sivuilta näkee veneretkistä esimerkkihintoja :)

   Poista
 2. heei kiva ku kommasit, löyty uus kiva blogsu! ;)

  VastaaPoista