2/21/2014

21ST FEBRUARY

friday friday1
Huivi Zara
Takki Lindex
Neule H&M
Farkut Zara

Tätä vois kutsua jo melkein ihmeeksi, jaksoin nimittäin kerrankin ottaa teille parit kuvat päivän asusta! :D Mun tekis mieli ottaa ehkä vähän nykyistä useamminkin outfit- kuvia, mutta paristakin syystä se jää aika vähäiseksi. Tuntuu että mun asut on melkein aina jotenkin liian tylsiä kuvattavaksi, eikä kuvaajaakaan oo ihan joka päivä saatavilla valoisaan aikaan.. Outoa muuten, että tähän aikaan vuodesta ihan oikeesti jopa tarkeni toi nahkatakki päällä, kun siihen yhdisti lämpimän huivin ja neuleen. Mun toppatakki taas on niin paksu, että se päällä tulee melkein kuuma näillä säillä.. 

Mut hei! Oli mulla yks toinenkin asia. Mä oon jo pari viikkoa haudutellut päässäni ajatusta kuvapostauksesta, eli jos sellanen olis teidän mieleenne niin nyt vaan kommenttiboksiin rohkeasti ehdotuksia lempparijutuista ja muista asioista ja tavaroista, joita voisin teille kuvailla! Tässä yhteydessä toivoisin muutenkin teidän taas kertovan mun blogiin liittyviä kehitysideoita ja toivepostauksia :) 

~ Sofi

19 kommenttia:

 1. Pakko kyllä sanoa, että oot aivan tajuttoman kaunis! (:
  Ja niitä ehdotuksii vaikka paras kaveri, lempi paikka, ärsyttävin laite, lempi eläin, kaunein juttu

  VastaaPoista
 2. Joo tee ihmees kuvapostaus! :-)
  ja kuvaa vaikka kaikki kynsilakat, puhelimen taustakuva, hammasharja, lempi kosmetiikkatuote, tärkeä esine, lempiasu :D

  VastaaPoista
 3. huhhuh oot ihan superkaunis, tulee ihan kateelliseks aina ku lukee sun blogia :o
  ja kuvausehdotuksia esim. lempikengät ja esine, josta tulee hyviä muistoja mieleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höps, ei kyllä kannata kateellinen olla! :) Mutta kiitos ihana <3

   Poista
 4. kivoja kuvia ja jos vaan pystyt nii asukuvia ois kiva tosiaan nähdä lisää vähän useamminkin! :) kuvaus ehdotuksia: oma huone, lempi paikka kodissanne, käsialasi, lempi kouluaine, tärkein tavara, lempi housusi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joops voisinpas yrittää parantaa :p Ja kiitti ehdotuksista!

   Poista
 5. Oon lukenut blogiasi niin kauan, kun muistan, ja tykkään tosi paljon! Kuvia on paljon, mutta myös tekstiä! 8)
  Mua kiinnostaa ihan hirveen paljon, että mitä teette teidän voikkaharjotuksissa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi kiva kuulla! :>
   Hmm, no sekä syksy- että kevätkauden ihan alussa keskitytään enemmän liikkuvuuden parantamiseen ja kehitetään lajitaitoa, muuten kausi menee pitkälti tehdessä ohjelmaa kisoihin ja näytöksiin.
   Harkat koostuu yleensä alkulämpästä (hyppyjä, lihaskuntoa, venytyksiä, jalanheittoja ja -vientejä), harjotussarjoista, ohjelman teosta ja loppuvenyistä.

   Poista
 6. eihä toikaa asu sen erikoisempi ol:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä sitä tarkottanutkaan että tällä kertaa olis ollut jotenkin erikoinen :)

   Poista
 7. Päädyin sun blogiis ja alkusilmäyksellä todellaki tykästyin. :) Vähä pidemmän selailun jälkeen tajusin, että sähän asut Kankaanpäässä! Ite oon Ikaalisista, mutta silti vietän lähes kaiken aikani Kankaanpääs. Kiva löytää blogimaailmasta ihmisiä, jotka asuu lähellä :D Sait uuden lukijan :)

  http://sonjatuuliak.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha eikä! Se on kyllä parasta kun bongaa ihan sattumalta joko tuttuja tai muuten vaan lähellä asuvia blogimaailmasta :D Tervetuloa lukijaksi ♥

   Poista
 8. Oot kyl tosi kaunis ja kroppas on ihan täydellinen! Oon kateellinen =) Postauksias on aina mukava lukee ja katsella, tekstit ovat selkeitä ja kuvat isoja ja hyviä. Millä kameralla kuvaat? Kuvapostaukseen voisit kuvailla vaikka lempi treenivaatteita, koruja ja yleisesti vaatteita, lempi kouluaine, hajuvetesi, kännykkäsi, lempi vuodenaikasi, elämäs tärkeimpiä/merkityksellisimpiä asioita, lempi juoma/ruoka, parhaat ystävät, paras yksityiskohta huoneesssasi, lempi kehon osa, hymy....=D siinä tuli jonki verra!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsi, tälläset kommentit on niin piristäviä! Kiitos paljon :> ♥ Mulla on Canonin 1100d ja siinä 50mm- objektiivi! Kiitti myös hyvistä kuvausehdotuksista :p

   Poista
 9. Tässä ois pari kuvaus ehdotusta; lempi muki, meikkipussi, hajuvedet, lempi korut, kuva/kuvia joista tulee muistoja mieleen, tämän hetkiset lakanat ja vaikkapa atm kuva sinusta :-)!

  VastaaPoista