2/18/2014

MORE PROM PICS

wwanhat1 wwanhat2 wwanhat3 wwanhat9 wwanhat6 wwanhat10 wwanhat5 wwanhat8 wwanhat4 wwanhat7 wwanhat11
Yllä olis nyt siis vielä toinen kuvapläjäys tuolta vanhojenpäivältä. Toivottavasti sinne ruudun toiselle puolellekin välittyy edes hieman tona päivänä vallinnutta hyvää fiilistä, ja lisäksi toivon ja vaadin että te kaikki nuoremmat lukijani todella osallistutte tai ainakin harkitsette osallistuvanne tolle vanhojentanssikurssille! Koko se harjoittelujakso oli oikeesti tosi kiva ja tietysti itse juhlapäivä kruunasi kaiken. 
Me vietellään paraikaa hiihtolomaa Ulvilassa poikaystävän isän luona ja päätin ajastaa teille tän postauksen tälle ajalle kun ollaan reissun päällä pari päivää. Loppulomalle mulla ei ookaan vielä mitään sen erityisempiä suunnitelmia, saas nähdä mitä keksin! Vähän kyllä kieltämättä harmittaa, kun ei tänä vuonna lähdetty millekkään laskettelureissulle. Toisaalta, saanpahan kunnolla levättyä ja kerättyä voimia loppukevättä varten - ja onneksi sentään mun rakas lumilautani pääsi lainaan ja laskee parasta aikaa pitkin Levin rinteitä :) 
Kivat lomanjatkot kaikille jotka sitä tällä viikolla viettävät!

12 kommenttia:

 1. Kuvaatko sä kaikki nää sillä 50mm kittiputkella? :)

  VastaaPoista
 2. Oi kun ihania kuvia ja upeita mekkoja! ♥

  ♥~ whenyourheartbeats.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. kukahan näinki hienoja kuvia on ottanu;)

  VastaaPoista
 4. ihania mekkoja kyllä on :) ! niin monia erilaisia, ettei kaikki vain kermakakkuja! ihana toi ensimmäinen tilannekuva :D

  VastaaPoista
 5. Ihana mekko, olet kyllä kaunis :) minkälainen oli teijän oma tanssi? olitko suunnittelemassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia <3 Oma tanssi alkoi "rauhallisella" biisillä, eli ikään kuin tanssi olisi ollut yksi muiden vanhojentanssien joukossa. Yhtäkkiä musiikki vaihtui menevämpään ja tanssi koostui eri hittibiisien pätkistä, välillä tyttöjen ja poikien omista osuuksista ja välillä yhteisistä. En ollut suunnittelemassa :)

   Poista
 6. Upea mekko ja upea sinä! ♥ Oon ihan kateellisena lukenu nämä kaikki sun vanhojentanssipostaukset moneen kertaan! Ihanalta päivältä näyttää :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitti paljon :) ♥ Se oli kyllä ihana päivä!

   Poista