2/06/2014

THAILAND 2013: The last day

Koeviikko selätetty ja nyt saa taas muutaman viikon hieman hengähtää. Mulla tosin alkoi koulussa eilen ihan rääkkijakso: matikkaa, ruotsia, bilsaa, kemiaa, englantia, psykologiaa ja liikuntaa (sentäs). No, onneks hiihtolomaan on enää viikko ja sekä tälle viikonlopulle että ens viikollekin on luvassa kaikkea hauskaa: 18-vuotissynttärit, häät, potkijaisten järjestäminen, penkkarit, vanhat.. Ei voi kun innolla odottaa tulevia päiviä! :)

Mutta asiasta kukkaruukkuun, arvatkaa mitä! Nää lomapostaukset ovat alkaneet vihdoinkin näin kuukauden jälkeen tulla tiensä päähän, ja otsikon mukaisesti löinkin alle muutamat kuvat meidän vihoviimeiseltä lomaillalta. Tän jälkeen mulla on enää puhelimen kuvavarastot teille esittelemättä, ja sitten en enää voikaan postausaiheen puutteessa turvautua reissukertomuksiin ;D 
thai7 thai12 thai8 thai10 thai5 thai4 thai1 thai2thai11 thai6
Viimeisen lomapäivän aamupäivän vietimme muistaakseni ihan vaan altaalla löhöillen nauttien viimeisistä auringonsäteistä. Iltapäivällä käväisimme nopeasti veljien kanssa napsimassa vielä viimeiset rantakuvat ennen kaupungille lähtöä. Lähdimme matkaan tuktukilla suuntanamme eräs jo entuudesta tuttu auringonlaskuravintola. Se oli kuitenkin jo täyteen varattu, joten ei auttanut muuta kuin lähteä etsimään toista ruokapaikkaa. Löysimmekin lähistöltä ihanan rantaravintolan, jossa söimme pitkään, katselimme illan pimenemistä ja aaltojen liplatusta ja juttelimme niitä näitä porukkamme haaveista ja tulevaisuudensuunnitelmista sekä kuluneen loman kohokohdista. Rakastan tollasia pitkäkestoisia juttutuokioita läheisten kanssa - ja no, ei mun burgerikaan kyllä häävi ollut ;) Syömisen jälkeen kiersimme vielä pikaisesti muutamat lähikojut ja lähdimme hotellille nukkumaan ja valmistautumaan seuraavan aamun aikaiseen lähtöön lentokentälle ..

Jotekin tuli tätä tekstiä kirjoitellessa yhtäkkiä tosi haikea fiilis ja alkoi taas kerran kaipaamaan takaisin tonne lämpimään... Blaah, kai sitä vaan pitää alkaa odotella kesän tuloa! :) 

8 kommenttia:

 1. Upea oot! Ekaa kertaa eksyin blogiisi ja tykästyin! :)

  VastaaPoista
 2. Alan kyllä seurailemaan myös :)! Sulla on ihanan pirteitä kuvia ja nää lomakuvat saa lomakuumeen vaan kasvamaan :D!
  Ihanan hyväkuntonen kroppa sulla ja ootkin mun inspiraatio ja yritän saada omaa masua myös kiinteämmäksi ;)! Kiitos sulle ihanasta blogista ja jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, ihan superpiristävä kommentti! Kiitos ihana :)<3

   Poista
 3. vau ihania kuvia!! :)♥
  oot tosi kaunis ja ihana blogi :)

  http://jct-bloggercom.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Mistä nuo mustat rennot housut on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on tuolta reissulta ostettu jostain randomkojusta :)

   Poista