8/12/2014

SUMMER MOMENTS

Heippa ihanat!
Mä meen nyt suoraan asiaan, nimittäin pahoitteluihin siitä etten viime aikoina ole ollut mikään kunnon bloggaaja. Mä mietin pitkään että viitsinkö edes sanoa ääneen sitä että mun motivaatio on ollut nyt pari viikkoa vähän kadoksissa, mutta lopulta totesin että teen asiasta vaan todellisuutta suuremman jos en sano sitä suoraan ääneen. Mun elämässä on ollut paljon kaikenlaista nyt loppukesän ajan ja sen myötä blogi on jäänyt vähän taka-alalle. Oon ollut töissä, aloittanut viimeisen vuoden lukiossa, yrittänyt aloittaa syksyn ylppäreihin lukemisen ja sen lisäksi halunnut käyttää viimeiset hellepäivät ennen synkkää syksyä ja talvea nauttimalla kesästä täysin rinnoin perheen, ystävien ja poikaystävän kanssa. 
Musta tuntuu, etten loppujen lopuksi oo edes kauheasti täällä blogin puolella kertonut, millaisissa merkeissä mun kesä hujahti! Vaikka olinkin koko kesän töissä, ehdin kuitenkin tehdä paljon kaikkea kivaa ja mulle jäi kesästä henkilökohtaisesti ihan hyvä fiilis ja rauhallinen mieli. Ainakin huomasi sen, että töitä tehdessä oppii todella arvostamaan paljon enemmän pieniä asioita, kuten niitä vapaapäiviä. Kun ne olivat harvassa, tuli usein suunniteltua niille jotain kivaa ohjelmaa, eikä koko kesänä tullut oikeastaan ainuttakaan tylsää sohvalla makoilu- hetkeä. Vähän kauhunsekaisin tuntein odotan tulevaa syksyä ja lukuvuotta, mutta oon yrittänyt koko loppukesän ajan tsempata itseäni asennoitumaan positiivisesti.

Mä taisin joskus alkukesästä kirjoittaa tulevani myöhemmin kertomaan mun kesäsuunnitelmista sitten, kun niitä ilmenee. No, sitä postausta ei ilmestynyt kun mitään maatamullistavia suunnitelmia ei ikinä tullutkaan. Tein kuitenkin ihan alkukesästä puhelimen muistiinpanoihin listan, mitä haluan tulevan kesän aikana tehdä. Ajattelinkin nyt vähän purkaa sitä teille, niin näätte samalla mitä mun kesään on kuulunut :) Postauksen kuvituksena toimivat satunnaiset heinäkuun aikana otetut räpsyt.

IMG_7064_Fotor IMG_7058_Fotor

♥ Tehdä töitä. En ollut aiempina kesinä päässyt kesätöihin, joten mulle oli jo ennen joulua itsestäänselvyys, että tulen tekemään kaikkeni päästäkseni kesäksi töihin. Kova työ palkittiin ja sain olla koko kesän töissä ja tienata vähän omaa rahaa tulevaisuutta varten. Kesäkuun olin kaupungin puutarhatöissä ja heinäkuussa aukesi paikka pikaruokapaikasta, jossa saan jatkaa myös tulevana vuonna koulun ohella. 

♥ Mökkeillä. Ihan tän kesän ykkösjuttu! Mitä vanhemmaksi oon tullut, sitä paremmin oon tajunnut mökkeilyn ihanuuden. Tänä kesänä tulikin vietettyä suurin osa vapaapäivistä ihan vaan omalla mökillä parinkymmenen kilometrin päässä rentoutuen mitä parhaimmassa seurassa, vielä kun säätkin kaiken lisäksi suosivat melkein koko heinäkuun. Viimeisimmältä viikonloppuna tehdyltä mökkireissulta mieleen jäivät erityisesti virkistävä pulahdus järveen, mökkisaunan aina yhtä ihanat löylyt, kirkkaana loistanut täysikuu ja yö teltassa. 

♥ Grillata. No tätä kohtaa tuli tosiaankin noudatettua ihan kyllästymiseen asti! Viime viikonloppuna todettiin äidin kanssa, että pitäiskö tehdä vaihteeksi tortilloja kun alkaa jo grilliruoka niin kyllästyttämään. Ja mähän oon aina ollut sitä mieltä ettei siihen voi kyllästyä ikinä, joten ehkä se kertoo jotain grillailukertojen määrästä! ;D

IMG_7022_Fotor_Fotor_Collage1_Fotor

♥ Päivä Yyterissä. .. tuli toteutettua pariinkin otteeseen! Ensimmäisestä kerrasta kerroinkin jo aiemmin omassa postauksessaan, toinen reissu tehtiin pari viikkoa sitten parhaiden ystävien kesken kun kaikille sattui kerrankin yhtäaikaa vapaapäivä. 

♥ Ruskettua. En kyllä ikinä uskonut, että tää kohta kävis toteen kun puoli kesää tuli vietettyä sisätöissä. No jaa, vapaapäivät on onneksi keksitty ja ehkä se olis jo enemmän kummallista jos näillä säillä ei olis saanut lainkaan väriä pintaan, kuin se että tänä kesänä sitä tuli tosiaan ainakin mulle normaalia enemmän :)

♥ Käydä yöuinnilla. Iltauinnilla tuli käytyä tietysti monesti, mutta ainoa varsinainen yöuinti toteutettiin Eliaksen kanssa toiseksi viimeisenä lomailtana ennen koulujen alkua. 

♥ Summer Up. Lyhyesti ja ytimekkäästi: koko kesän paras viikonloppu parhaiden ystävien kanssa!

IMG_6619_Fotor IMG_6630_Fotor_Fotor_Collage_Fotor

♥ Itä-lännet. Koko kesän oli tiedossa, että heinäkuun puolessa välissä järjestettäviä Itä-länsiä pitää päästä katsomaan ainakin jossain muodossa. Vietettiinkin kiva päivä Seinäjoella kannustaen ensin rakkaan sielunsiskopesäpalloleskeni Annin kanssa B-poikia ja myöhemmin illalla jäätiin vielä seuraamaan kesän varmasti suurinta pesistapahtumaa eli miesten itä-länsiottelua. 

♥ Tehdä reissu Helsinkiin. Edellisenä kesänä vietin Helsingissä loman parhaat päivät, ja ajattelin jo keväällä että haluan tänäkin vuonna toteuttaa samanlaisen reissun. No, kaikkea ei ehtinyt ja tämä reissu jäi tänä kesänä toteuttamatta :(

♥ Käydä kunkulla. Kunkku = muutaman kilometrin päässä sijaitseva maauimala. Kunkulla ehdittiin viettää kiva päivä tyttöjen kanssa aurinkoa ottaen ja vedessä polskutellen.  

♥ Telttayö. Teltassa tuli nukuttua muutamaan otteeseen: Summer Up:issa kahden yön verran (kokemus sekin..) ja pari kertaa mökillä. 

♥ Käydä alennusmyynneillä. Toteutui, siskon ja äidin kanssa vietettiin viikonloppu Turussa alennusmyyntejä kiertäen ja pesisleiriä katsellen. 

IMG_7022_Fotor_Fotor_Collage_Fotor

♥ Herkutella. Haha, no arvatkaa vaan toteutuiko tämä kohta! Loppulomasta vähän liiankin hyvin, mulla oli meinaan semmonen herkkuputki että en edes kehtaa myöntää kuinka monta päivää sitä jatkui. Mä vaan taidan olla niitä ihmisiä, joilla ruoka vaikuttaa onnellisuuteen, etenkin näin kesäisin.. ;D

♥ Urheilla. Onpas tyhmää laittaa tää heti tähän perään, mutta joo - kyllä urheiltuakin tuli ihan mukavasti ainakin alkukesästä. Loppukesästä tosiaan se vaihtui enemmänkin syömiseen, mutta mä päätin sallia sen, kun ajattelin että jos jaksaisin sitten taas paremmin syksyllä pitää itteni ruodussa ;D (or not..)

♥ Päivä Tallinnassa. Oltiin suunniteltu jo keväällä serkkujen kanssa, että tehtäisiin tänäkin vuonna edellisenä kesänäkin toteutettu kiva päiväretki Tallinnaan. Nähtiin serkkuja kuitenkin mökkeilyn merkeissä muutaman päivän ajan, ja kun vapaat päivät alkoivat olla lopussa niin päätimme siirtää Tallinnan reissun marraskuun piristykseksi.

♥ Aloittaa ylppäreihin lukeminen. Pööh, no ylppäreillä en kyllä ehtinyt kesällä kauheasti vaivata päätäni muuten kuin henkisellä tasolla, vaikka olis ehkä pitänyt. Lukusuunnitelma petti heti alkumetreillä, mutta nyt oon saanut onneksi avattua kirjat ja aloitettua luku-urakan. Syksyllä kirjotan onneksi kuitenkin vain yhden aineen, biologian. 

♥ Katsoa kyllästymiseen asti pesäpalloa. Nojoo, kentällä on tullut heiluttua harva se päivä - joko katsomossa tai sitten kioskitätinä. 


IMG_6742_Fotor IMG_6761_Fotor IMG_6743_Fotor IMG_6735_Fotor

♥ Viettää aikaa kaveriporukalla. No kavereiden kanssahan nyt voisi viettää aina enemmän aikaa, mutta ehdittiin me sentään muutaman kerran kokoontua kesän aikana koko porukan voimin ihan mukavissa merkeissä. Päättäreinä, juhannuksena, Summer Upissa ja viimeisimmän kerran mökillä rauhallisen illanvieton merkeissä, josta ylläolevat kuvatkin on napattu. 

♥ Aloittaa autokoulu. En oikein tiennyt, missä vaiheessa olisi järkevintä aloittaa autokoulu kun arki tuntuu olevan muutenkin niin tiukasti aikataulutettua nyt syksyn ajan. Päätin nyt kuitenkin viime viikolla aloittaa autokoulun teoriatunnit, niin saadaanpahan sekin vielä joskus alta pois tässä samassa kamalassa syssyssä.. ;D

♥ Mennä häihin. Toteutui viime viikonloppuna, kun juhlimme parhaan ystäväni veljen häitä!

♥ Mennä ulkomaille. Haaveena oli päästä jollain kokoonpanolla lämpimään jossain vaiheessa kesää, mutta reissu jouduttiin laittamaan puihin ennen kuin päästiin edes kunnolla suunnittelemaan. Onneksi Suomessakin sai tänä kesänä nauttia oikein kunnon superhelteistä niin ei jäänyt harmittamaan. Ja pienimmätkin harmituksen rippeet onneksi katosivat kun äiti ilmoitti että syyslomalle on varattu matkat aurinkoon. Ei hullumpi tapa viettää 18-vuotissynttäreitä.. ;) 


Voi vitsi, kyllä tätä postausta kirjoittaessa taas huomasi, minkä takia tätä hommaa tekee! Siitäkin huolimatta että kello lähestyy yhtä ja aamulla pitäisi olla pystyssä ennen seitsemää, tuli tosi hyvä mieli että tulin raapustamaan postauksen ja ehkäpä karkoittamaan "pahan hengen" joka mun blogia on viime päivinä vainonnut.. ;D En halua missään vaiheessa tehdä tästä pakkopullaa ja välillä jostain on vaan pakko karsia, toivottavasti ymmärrätte! Kivaa viikkoa teille muruset 

4 kommenttia:

 1. Voi, että saat hymyn nousemaan korviin asti, olet ihanuus!! Ehdottomasti mun lemppari blogaaja ja blogi! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaa saitko juuri mun hymyn nousemaan korviin :) Ihana kommentti, kiitos<3

   Poista
 2. Misä joukkueessa poikaystäväs pelaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kankaanpään Mailassa A- ja B- pojissa :)

   Poista