2/12/2016

BLOGILINKKAUKSEN LEMPPARIT

Ihanaa perjantaita ja viikonloppua kamuset!
Rankan työviikon jälkeen edessä häämöttävä vapaaviikonloppu kuulostaa mun korvaan enemmän kuin hyvältä! ;) Suunnitelmatkaan ei oo yhtään häävimmät, tarkoituksena olis nimittäin vaihtaa hieman maisemaa ja päästä viettämään ystävänpäivää kenenkäs muunkaan kun parhaimpien ystävien kesken.

Mut aiheesta kukkaruukkuun, vitsit miten mä tulinkaan iloiseksi kun pääsin vihdoin lukemaan teidän muinoin mulle linkkaamianne blogeja! Mä löysin nimittäin ihan älyttömästi uutta luettavaa ja moni teistä linkanneista saikin musta uuden, innokkaan lukijan :> Mun oli tosi vaikea valita suosikkeja, kun joukossa oli ihan paljon mielettömän kivanoloisia blogeja. Valitsin tähän nyt kuitenkin ne, jotka ensisilmäyksellä eniten mua sykähdyttivät. Arvatkaa oonko ihan kikseissä, kun pitkästä aikaa on paljon uutta luettavaa, haha! :D

http://ida-emilian.blogspot.fi
http://elsanneli.blogspot.fi http://closerr-to-the-edge.blogspot.fi http://amandajosefiina.blogspot.fi http://sonjatuuliak.blogspot.fi http://rosalias-inspirations.blogspot.fi http://mylifeiida.blogspot.fi blogi6
Mä en lähtenyt nyt näistä sen kummemmin tarinoimaan, sillä uskon että jo näiden kuvien myötä teillä heräsi kiinnostus lähteä niitä klikkaamalla tutkimaan paremmin kyseisiä blogeja! ;) Kuitenkin yleisesti ottaen mulla on aina ne tietyt kriteerit, jotka saavat mut syttymään blogille. Ihan ensimmäisenä on yleinen ensivaikutelma, joka syntyy jo ihan muutamassa sekunnissa. Yleisilme, banneri, ulkoasu, fontti.. Seuraavaksi kiinnitän huomiota tietysti laadukkaisiin kuviin. Näiden jälkeen alkaa tekstiosuuden tutkiminen, mua miellyttää sisältörikas ja persoonallinen kirjoitustyyli. Postauksien sisältö ja aiheet luonnollisesti vaikuttavat, samantyyliset kiinnostuksenkohteet sekä elämäntilanne ylipäätään saavat mun mielenkiinnon heräämään. Myös yhtenä tärkeänä kriteerinä on säännöllinen postaustahti, näistä blogeista suurimmalla osalla onkin erittäin aktiivinen sellainen! 

Mut joo, nää kaikki oli mun mielestä ihan huippuja, ja näiden lisäksi suosittelisin tsekkaamaan myöskin mm. EmmanNooran, Aleksiinan, Ninan, Suvin ja Ellin blogit! 

Kaikki näistä tässä postauksessa esille tulleista olivat siis nyt mulle ihan uusia tuttavuuksia, muita blogisuosikkejakin voisin toki esitellä teille joskus myöhemmin! 
Mites, löytyikö joku näistä ennestään teidän lukulistaltanne tai saitteko mun tapaan uutta luettavaa tän postauksen myötä? :) 

18 kommenttia:

 1. Vaauu kiitos ihana! :-D sinunkin blogi löytyy lukulistalta <3

  VastaaPoista
 2. Heii, vähän hienoo löytää oma blogi tältä sun listalta. Kiitos! :) Pitääpä selailla noi muutkin blogit läpi, jos löytyis jotain uutta luettavaa viikonlopuks. :)

  VastaaPoista
 3. Meempä tsekkailemaan noista ne, jotka ei vielä oo lukulistalla :)

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti käydä kurkkimassa! <:

   Poista
 4. Kiitos paljon maininnasta, oon todella otettu!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli erittäin ansaittu maininta! :) <3

   Poista
 5. Vau olipa iloinen yllätys löytää oma blogi tästä! Kiitos paljon ♥

  VastaaPoista
 6. Oi vau kiitos paljon, oon otettu!! :)

  VastaaPoista
 7. Niin kiva postaus! Löyty monta uutta lukemisen arvosta blogia! :-)

  http://plan-cee.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee hyvä että tästä oli apua!:) Tykkäsin itekin älyttömästi noista löydöistä :>

   Poista
 8. Oiiii apua, huomasin tämän vasta nyt! Kiitos ihan hurjasti <3

  VastaaPoista