2/20/2016

VANHOJENTANSSIT 2016

IMG_2223 IMG_2226 IMG_2230 IMG_2237 IMG_2229 IMG_2227 asdfgdf_Fotor IMG_2224 IMG_2225

Eilisilta vierähti vanhojentansseissa, joissa tanssahteli tänä vuonna kaksi minulle erityisen rakasta prinsessaa, kaksi lähipiiriin kuuluvaa prinssiä sekä iso litania muita tuttuja tytöntylleröitä. Ei ollut siis epäilystäkään, ettenkö olisi lähtenyt tansseja seurailemaan, kamera tietysti kourassa. Sali oli täyttynyt toinen toistaan sädehtivimmistä tanssijoista ja mun mielestä vuosi toisensa jälkeen näitä tansseja on ilo käydä seuraamassa. En käsitä, että meidän omista vanhoista on jo kaksi vuotta, kun sen päivän muistaa vieläkin niin kovin kirkkaasti! Samoin abihulinoita penkkareine kaikkineen on ollut hauskanhaikeeta seurailla viime päivinä, kun tulee niin vahvasti omat muistot mieleen. Toivottavasti te kaikki vanhat sekä abit otitte näistä päivistä kaiken ilon irti, voin nimittäin kertoa että tuutte myöhemmin melkoisella kaiholla muistelemaan noita hetkiä (nimimerkillä torstaiaamuna klo 6.30 työvuoroon mennessäni ja penkkariporukan torilta bongatessani olisin voinut kyllä mielihyvin vaihtaa rooleja! ;D)

Mut aiheesta kukkaruukkuun, mä oon back - tai ainakin yritän. Okei, eihän viime kerrasta oo kun vasta viisi päivää, mut jotenkin silti mulla on kamala ikävä blogin pariin. Tai sitä sellasta kunnon blogistatsia - you know what I mean - kun tuntuu että viime aikoina oon saanut tavallista vähemmän materiaalia ulos. Syy tähän on ollut yksinkertainen, eli oon tehnyt nyt vaan aiempaa enemmän töitä ja vasta tänään mulla on ollut tän viikon eka hetki, kun oon ehtinyt hetkeksi pysähtyä paikoilleni ja edes miettiä koneen avaamista. Juttua kyllä riittäis, believe it or not. Mut hei palaillaan heti alkuviikosta, silloin luvassa pitkästä aikaa treenijuttuja! 

4 kommenttia:

 1. Tosi kivoja kuvia oot saanu otettua! :) Itekkin kun olin juuri viime viikolla kotona käymässä, niin käytiin paritkin tanssit kavereiden kanssa katottua - melkein teki itsekin mieli hypätä wanhojen joukkoon! :D Tuon päivän voisin kyllä uudestaankin elää. Ja tosiaan, miten omasta prinsessapäivästä onkin jo kaksi vuotta! Hui, aika menee ihan älynopeeta eteenpäin.

  Ja voi, ihanaa jos pääsisit takasin esim viime vuoden lopun postausrytmiisi- sun blogi on nimittäin mun ehoton lemppari. :) Toki ymmärrän et asiat pitää laittaa tärkeysjärjestykseen. Tulevaa reenijuttua ootan kyllä innolla!

  Karita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi olipas ihanaa kun kommentoit <3 Ehkä paras hetki on se, kun postaukseen ei ole tullut ainuttakaan kommenttia, ja sitten joku ihanuus yllättää :> Se piristää mieltä kummasti. Mut hei samoin, se kun oli niin ihana ja muistorikas päivä!

   No sanos muuta, mulla on työtunnit vaan lisääntyneet sen verran että vapaa-aika on jäänyt aika minimiin :( Halu panostaa blogiin on kuitenkin edelleen kova :)

   Miten muuten sulla on lähtenyt lukemiset ja elämä Turussa sujumaan, oot ilmeisesti jo muuttanut sinne vai muistelenko taas ihan omiani?:) Tosta "kotona käymisestä" tuli vaan mieleen ;D

   Poista
  2. Voi että, ihanaa kuulla et kommenttini piristi noinkin kovasti! :)

   Tosiaan Turussa ollaan oleskeltu tammikuun alkupuolelta lähtien, ja pikkuhiljaa alkaa tähän tottumaan. Onhan täällä vähän yksinäistä, mutta onneksi on tämä nykyteknologia. ;D Kaupunkina pidän kyllä Turusta kovasti. Vielä kun kaikki lumi/loska/jää lähtis pois, niin pääsis helposti pyörällä joka paikkaan - tuskan hiki tulee reilu 3km salille polkiessa, kun saa koko ajan pelätä pysyykö pystyssä. :D
   Lukemisen osalta fiilikset on vähä ristiriitaset, koska luettu kyllä on, ja kurssillakin istuttu, mutta samalla tuntuu, ettei mitään muutosta osaamiseen ois tapahtunu. Ehkä se on vain mun omia kuvitelmia ja toivon mukaan jotain kehitystä ois tapahtunu. :'D

   Karita

   ps. Kommentoin tähän samaan nyt tuota uudempaakin postausta koskien. Todellakin näkee, että siihen on panostettu ja ihan tosissaan! Vaikuttaa kivalta reeniltä, vois itekki testailla joku kerta. Ja voi vitsi mikä kroppa sulla on Sofi! ;) :)

   Poista
  3. Oi että :) Varmasti heittelee tunteet ja fiilikset laidasta laitaan mutta kuulostaa kuitenkin siltä että kokonaisuudessaan on hyvin lähtenyt sujumaan :) Ja voi vitsi kuule samaistun niin tohon lumiloskajuttuun, just kaivoin pyörän pitkästä aikaa varastosta esiin mutta eihän sillä liikkumisesta mitään tullut!! :D Ja hei ihan varmasti oot kehittynyt ja ne lukemiseen käytetyt tunnit tuottavat aikanaan tulosta ;)


   Ja voi kiitos! :)<3

   Poista