3/08/2016

KAMERAKALUSTO ETSII UUTTA KOTIA

Mä päivitin tossa viime joulun tienoilla vähän kamerakalustoani, ja sen myötä myynkin nyt käyttämättömäksi jääneen kaluston hyvään ja luotettavaan kotiin.

IMG_2594

Myynnissä olevat kalusteet: 

1. Canon EOS 1100D- runko
2. Canon 18-55 mm f/3.5-5.6
3. Canon 50 mm f/1.8
4. Samyang Fisheye 8mm f/3.5

canon2

Canon EOS 1100d- kamera on palvellut mua kunnianarvoisesti reilun kolmen vuoden ajan. Kyseinen runko on mielestäni vieläkin erittäin hyvässä kunnossa, se on helppokäyttöinen ja sopii hyvin valokuvaamisesta kiinnostuneelle aloittelijalle tai miksei kokeneemmallekkin kuvailijalle. 

Viimeiset pari vuotta kyseinen runko ja Canonin 50 mm- objektiivi ovat olleet erottamaton kombo. Tää 50-millinen on ollut ihan lemppari, ja sen hankin myös uuteen kameraani ilman pienintäkään epäilystä. Mikäli siis haluatte käydä katsomassa näiden tuottamaa jälkeä, niin lähestulkoon jokainen mun blogissa ennen vuodenvaihdetta esiintyvä kuva on räpsitty tällä kombinaatiolla. 
  canon1

Lisäksi myynnissä on rungon mukana alunperin tullut Canonin 18-55mm- perusobjektiivi. Oon tykännyt enemmän 50mm- objektiivin tuottamasta jäljestä, mutta välillä kiinteä zoomi on ollut haitaksi esimerkiksi maisemia tai laajempia kokonaisuuksia kuvatessa, joten näissä tilanteissa tämä perusobu on ollut kätevämpi. 

Samyangin Fisheye- objektiivin mä ostin käytettynä eräästä blogista. Objektiivi oli ostaessani täydellisessä kunnossa, eikä mun oo sitä sen jälkeen valitettavasti tullut käytettyä yhden käden sormilla laskettavia kertoja enempää. Tämä on tietysti myymisen kannalta hyvä, eli objektiivi on edelleen loistokunnossa. 

IMG_2606

Kameran ostajana saat kaupan päälle kamerahihnan sekä tietysti laturin! ;) 

Tosiaan, haluaisin nämä saada kaapin pohjalta pölyttymästä aktiivisempaan käyttöön. Jos sulla siis heräsi minkäänasteinen mielenkiinto kyseisiin kapineisiin, niin laita mulle ehdottomasti sähköpostia lisätiedusteluista tai ostotarjouksesta osoitteeseen: sofi.lehtinen1@hotmail.com. Sovitaan yhdessä molempia osapuolia miellyttävät kaupat! Mitään kiskurihintoja en näistä aio pyytää, käytettyjä kuin ovat, ja tärkeintä on saada näille uusi koti :) Mieluiten myyn tietysti koko setin ja näin saat sen suhteessa edullisemmin, mutta tarpeen ja tilanteen mukaan myyn nämä kaikki myös erikseen. 

6 kommenttia:

 1. Ootko ajatellut seuraavaksi sit jotain muuta kuin Canonin kameraa kun myyt objektiivit kans? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa Canonilla jatketaan, mut halusin astetta paremman rungon, ja siinä samalla sain Black Friday- tarjouksen mukana kaksi objektiivia, joten edelliset jäivät käyttöä vaille! Samyangin myin ainoostaan siitä syystä että sitä ei tullut käytettyä. :)

   Poista
 2. Paljon pyydät tuosta 50 mm -objektiivistä? :) olisin ehkä kiinnostunut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun kanssa oltiinkin jo sähköpostitse yhteyksissä (:

   Poista
 3. Myytkö objektiiveja erikseen? Voisin olla kiinnostunut =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Oon saanut koko kaluston jo myytyä yhteydenottojen myötä :)

   Poista