12/10/2016

KUNTOKESKUS PALATSI + KUUKAUSIKORTIN ARVONTA

Yhteistyössä Kuntokeskus Palatsin kanssa

Mähän oon alunperin kotoisin pikkuruisesta, 12 000 asukkaan kunnasta, Kankaanpäästä. Opintojen alettuakin tulee kotona luonnollisesti vierailtua aina silloin tällöin, ja on kiva tietää, että siellä odottavat aina tutut ja turvalliset treenimaisemat. Yhteistyön puitteissa tulinkin kertomaan teille vähän Kuntokeskus Palatsista, joka sijaitsee siis Kankaanpäässä. Mä treenasin Palatsilla esimerkiksi koko mun välivuoden ajan, ja välivuosi olikin mun treenihistoriaa katsastaessa suorastaan kulta-aikaa, joten varmaan sanomattakin selvää, että Palatsista on jäänyt mulle sen myötä aikas mukavat muistot! 

Palatsi tarjoaa laajan valikoiman erilaisia liikuntavaihtoehtoja jokaiselle ikään tai kokoon katsomatta.  Palatsilta löytyy mm. laaja ryhmäliikuntavalikoima, kuntosali, Club Virtual- sisäpyöräilytunnit sekä PT- palvelut, lapsiparkki ja viihtyisät puku- ja odottelutilat. Palatsilla on mun kokemusten perusteella aina ollut positiivinen ja joustava meininki, ystävällinen henkilökunta ja kohtuullinen hintataso. Palatsille voi jokainen tuntea olonsa tervetulleeksi treenitaustaan katsomatta, ja siellä onkin tullut törmättyä porukkaan ihan aloittelijasta fitness-kilpailijoihin asti. 

IMG_7852 IMG_7853 IMG_7847

Ryhmäliikuntavalikoima on monipuolinen, se sisältää sekä LesMills- tunteja, Club Virtual- sisäpyöräilytunteja että Palatsin omia tunteja. Lajeihin kuuluvat mm. spinning, bodypump, hot balance, RVP, body combat, kuntosalikierto, muokkaus, pilates, kahvakuula ja zumba. Ensi kevään ryhmäliikuntavalikoimaa oli monipuolistunut entisestään ja siihen voi käydä tutustumassa täällä

IMG_7861 IMG_7855 palatsi1 IMG_7856 palatsi IMG_7863 palatsi2 IMG_7854

Ja sitten, saanen esitellä välivuoden ajan pyhän kolminaisuuteni (työt-koti-sali) yksi osa-alue: Palatsin kuntosali. Sali on aika pieni, mutta siitä huolimatta sieltä löytyy mielestäni perustreenaajalle kaikki tarvittavat vempaimet. Näiden kuvien ottamisen jälkeen tuonne salille on ilmestynyt vielä viisi uutta Technogymin laitetta, joita odotan jo pääseväni testaamaan! Kirkkaanväriset seinät ja vaalea lattia luovat viihtyisän ympäristön treenata. Kuntosalille pääsee avainkortilla treenailemaan ma-su klo 5-24 ja laitevalikoimasta löytyy mm. juoksumatto, crosstrainer, kuntopyörä, soutuergometri, spinningpyörä, Smith- laite, jalkaprässi, jalanojennuslaite, jalankoukistuslaite, jalan lähennys- ja loitonnuslaite, pakarapotkulaite, kyykkyteline, power rack, rintapenkki, 4 taljan asema, ristikkäistalja + leuanveto, käsipainoja, peck deck, olkapäälaite, puolapuut, selkäpenkki, vatsapenkki ja välineparkki. 

IMG_7846 IMG_7850 IMG_7851 IMG_7849

Mä sain näin sopivasti joulun alla myös mahdollisuuden päästä vähän hemmottelemaan teitä Kankaanpäässä tai lähikunnissa asustelevia lukijoita, nimittäin vuorossa olisi 1 kk- kortin arvonta! Arvontaan osallistuminen on helppoa, osallistuakseen tarvitsee: 

1. Käydä tykkäämässä Palatsin Facebook- sivusta täällä
2. Kommentoida sähköpostiosoite tämän postauksen kommenttikenttään! 

Osallistumisaikaa on puolisentoista viikkoa, arvonta päättyy 21.12 klo 23.59 ja julkaisen voittajan jouluaattona.
 Onnea arvontaan! 

31 kommenttia:

 1. neea.penttila@hotmail.com

  VastaaPoista
 2. aliisa2000@hotmail.com

  VastaaPoista
 3. saara.nieminen@kyll.fi

  VastaaPoista
 4. anni.norkio@gmail.com

  VastaaPoista
 5. sanni.siirtola@hotmail.fi

  VastaaPoista
 6. ainopukaralammi@hotmail.com

  VastaaPoista
 7. helinumminen@luukku.com

  VastaaPoista
 8. janssk_92@hotmail.com

  VastaaPoista
 9. Izabela.myslinska@hotmail.fi

  VastaaPoista
 10. johanna.hietikko@kankaanpaa.fi

  VastaaPoista
 11. niina.lehtonen@karvia.fi

  VastaaPoista
 12. tiinakivikari.89@gmail.com

  VastaaPoista
 13. sinttu_toffee@hotmail.com

  VastaaPoista
 14. iidamariann@gmail.com

  VastaaPoista
 15. tuulia.lohivuo@hotmail.com

  VastaaPoista
 16. kaanheka@student.jyu.fi

  VastaaPoista
 17. ella-poso@hotmail.com

  VastaaPoista
 18. soile.katajisto@kyll.fi

  VastaaPoista
 19. elina.kaarina@outlook.com

  VastaaPoista
 20. palomaki.sofia@gmail.com

  VastaaPoista
 21. jonnaellinoor (a) hotmail.com

  VastaaPoista