6/23/2017

MICROBLADING

* yhteistyössä Kakkobrowsin kanssa
blading IMG_1207

Mä oon aina ollut surkea laittamaan mun kulmia. Senpä takia kirjaimellisesti hihkuin ilosta, kun sain yhteistyön merkeissä mahdollisuuden päästä Annika Kakon osaaviin käsiin. Kävin siis laittamassa itselleni microblading- kulmat, ja oon lopputulokseen todella tyytyväinen! Tietoa microblading- tekniikasta löytyy hyvin googlettamalla, mutta lyhykäisyydessään kyse on siis kulmamuotoilusta, jossa kulmat pigmentoidaan siten, että niistä tulee mahdollisimman luonnollisen näköiset. Näissä kuvissa kulmien teosta on muutama päivä, kuukauden päästä käyn vielä vahvistamassa nämä, ja sen jälkeen nämä kestävät noin vuoden verran. Kuvissa mulla ei ole siis kulmissa mitään meikkiä, joten voitte varmasti kuvitella, kuinka helpoilta meikkaustuokiot tämän toimenpiteen jälkeen tuntuvat! :) 

Me istutaan paraikaa junassa matkalla kohti Helsinki-Vantaata, josta lennetään juhannuksen viettoon Kööpenhaminaan. Ihanaa! Jos jollakulla on kokemusta kyseisestä kaupungista, niin viime hetken vinkit ruokapaikkojen ja must see- juttujen suhteen otetaan vielä mieluusti vastaan. 

Mukavaa juhannusta itse kullekin! 

4 kommenttia:

 1. The olive kööpenhaminassa on varmaan paras ravintola missä oon koskaan käyny! Täydellistä ruokaa ja ihana tunnelma<3 suosittelen ehdottomasti käymään. Pöytä kannattaa varata etukäteen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkistä <3 Pidin tämän kommentin mielessä reissussa, mutta ei vielä tällä kertaa sinne päädytty! Ensi kerralla varmasti ;)

   Poista
 2. I-ha-nat ja niin luonnolliset kulmat!! Ja hei, Kööpenhaminasta oman toukokuisen oman reissuni perusteella suosittelen ehdottomasti käymään kivalla kelillä syömässä Papirøen-nimisessä street food-mestassa, sijaitsee saarella Nyhavnin satama-aluetta vastapäätä ja välissä vain yksi silta! :) Törkeen hyvää ruokaa kymmenistä pienistä kojuista joissa vaihto-ehtoja sushista hamppareihin (ja mielettömät drinkit!), lisäks ruuan nautiskeluun vähän Hernesaaren rannan tyylinen iso terassialue! Lisäksi suosittelen ehdottomasti vuokraamaan pyörät pariksi päiväksi, itse otettiin reissukavereiden kanssa hostellistamme pyörät vuokralle vain kympin päivähintaan, ja pienehkön kaupungin sai kätevästi haltuun auringonpaisteessa polkiessa ;) Huikeeta reissua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana <3 Nää sun vinkit oli tosi hyviä, käytiin tuolla Papiroenissa, oli kyllä sairaan hyvää! Harmi, kun ei päästy terassille nauttimaan ruuista, kun oli just kauhea sade.. Voit kuvitella, kuinka täyttä siellä sisällä oli! :D Ja pyörät tosiaan vuokrattiin, ne oli ihan huiput.

   Kivaa kesänjatkoa sulle (:

   Poista